Wiepszynka Napisano 14 Maja 2008 Zgłoś Napisano 14 Maja 2008 ciekawe, czy ktoś z tutejszych Polaków zna polski. ostatnio mignęła mi na starówce tablica z napisem : "jak powiedzieć po polsku 'jestem z 21 dziewczynami' ?" no właśnie ;p
agape Napisano 14 Maja 2008 Zgłoś Napisano 14 Maja 2008 ciekawe, czy ktoś z tutejszych Polaków zna polski. ostatnio mignęła mi na starówce tablica z napisem : "jak powiedzieć po polsku 'jestem z 21 dziewczynami' ?" no właśnie ;p yyyyyyyyyyyyyyyy - dobre! naprawdę dobre!
anurga Napisano 14 Maja 2008 Zgłoś Napisano 14 Maja 2008 Jestem z dwudziestoma jeden dziewczynami.. )) Liczebnik jeden nie ulega odmianie.
agape Napisano 15 Maja 2008 Zgłoś Napisano 15 Maja 2008 Jestem z dwudziestoma jeden dziewczynami.. ))Liczebnik jeden nie ulega odmianie. ew. z dwudziestoma i jedną dziewczyną
Wiepszynka Napisano 15 Maja 2008 Zgłoś Napisano 15 Maja 2008 Jestem z dwudziestoma jeden dziewczynami.. ))Liczebnik jeden nie ulega odmianie. mhaha tak też myślałam, ale przyznaję - pewna nie byłam. thx
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.