gryzoon Napisano 3 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2005 Witajcie Mam takie pytanie, w styczniu dostalem odmowe wizy biznesowej, a staralem sie o nia jako wlasciciel firmy. Jednoczesnie jestem studentem na wyzszej panstwowej uczelni, ale na 3 roku (licencjat) - moje pytanie jest takie - czy moge starac sie o wize J1 i uczestniczyc w programie W&T - dokladniej chodzi mi o szanse otrzymania wizy po odmowie innego rodzaju wizy. Moze ktos z was mial lub slyszal o podobych sytuacjach.
Flame of Udun Napisano 3 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2005 Zawsze sie mozesz starac o wize. Szanse na odmowe sa zawsze wieksze ale nikt Ci nie poda procentu poniewaz jest to indiwidualna ocena konsula... F
gryzoon Napisano 3 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 3 Lutego 2005 No niby wiem ze moge sie starac nawet codziennie jezeli wystapily "istotne zmiany" itp. ale chodzi mi o to czy ma to jakis duzy wplyw na otrzymanie wizy.
Flame of Udun Napisano 4 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2005 No niby wiem ze moge sie starac nawet codziennie jezeli wystapily "istotne zmiany" itp. ale chodzi mi o to czy ma to jakis duzy wplyw na otrzymanie wizy. Kazda odmowa ma jakis wplyw ale w zwiazku z faktem ze jest to indywidualna ocena konsula nikt na forum nie da Ci konkretnej odpowiedzi ani procent szansy otrzymania wizy/odmowy... F
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.