gryzoon Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Witajcie Mam takie pytanie, w styczniu dostalem odmowe wizy biznesowej, a staralem sie o nia jako wlasciciel firmy. Jednoczesnie jestem studentem na wyzszej panstwowej uczelni, ale na 3 roku (licencjat) - moje pytanie jest takie - czy moge starac sie o wize J1 i uczestniczyc w programie W&T - dokladniej chodzi mi o szanse otrzymania wizy po odmowie innego rodzaju wizy. Moze ktos z was mial lub slyszal o podobych sytuacjach.
Flame of Udun Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Zawsze sie mozesz starac o wize. Szanse na odmowe sa zawsze wieksze ale nikt Ci nie poda procentu poniewaz jest to indiwidualna ocena konsula... F
gryzoon Posted February 3, 2005 Author Report Posted February 3, 2005 No niby wiem ze moge sie starac nawet codziennie jezeli wystapily "istotne zmiany" itp. ale chodzi mi o to czy ma to jakis duzy wplyw na otrzymanie wizy.
Flame of Udun Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 No niby wiem ze moge sie starac nawet codziennie jezeli wystapily "istotne zmiany" itp. ale chodzi mi o to czy ma to jakis duzy wplyw na otrzymanie wizy. Kazda odmowa ma jakis wplyw ale w zwiazku z faktem ze jest to indywidualna ocena konsula nikt na forum nie da Ci konkretnej odpowiedzi ani procent szansy otrzymania wizy/odmowy... F
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.