Cassie82 Napisano 28 Września 2007 Zgłoś Napisano 28 Września 2007 Niedługo zaczynam zwiedzanie, i wiem na pewno, ze bede przez 3-5 dni w SF, wiec chcialabym jeszcze cos dopchac do moich waliz . Gdzie mozna upolowac fajne ciuszki w rozsadnych cenach w SF lub okolicach?? dzieki za odp
klaudek Napisano 29 Września 2007 Zgłoś Napisano 29 Września 2007 polecam market street, znajdziesz tam wszystko, zacznij od ross'a , to jest raj dla kobiet , pelno tam ciuchow, potem jak bedziesz szla w gore ulicy (nazwy ulic od 2 w zwyz) znajdziesz kolejny sklep z tanimi ciuchami nazwa cos "shoe" z czyms - jest to naprzeciwko carl's jr jak dobrze pamietam, bylem tam tylko 3 dni fajne pamiatki mozesz kupic w okolicy fishermans whart. san franciso to moje ulubione miejsce na zachodzie. powodzenia.
Cassie82 Napisano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Napisano 30 Września 2007 Dzieki, Ross'a znam, jest tez na Maui gdzie jestem i robiłam tam czesto zakupy, mozna wyszukac fajne markowe ubrania w naprawde niskich cenach A jak z imprezami w SF ktos wie??
klaudek Napisano 1 Października 2007 Zgłoś Napisano 1 Października 2007 znam fajne miejsce w chinatown, sporo tam kasy przepuscilismy z kolegami, szkoda ze takich klubow w PL nie ma i dziewczyn z puerto rico
Cassie82 Napisano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2007 Hmm.. A jestes moze teraz w SF?? jak to to do kiedy??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.