Cassie82 Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Niedługo zaczynam zwiedzanie, i wiem na pewno, ze bede przez 3-5 dni w SF, wiec chcialabym jeszcze cos dopchac do moich waliz . Gdzie mozna upolowac fajne ciuszki w rozsadnych cenach w SF lub okolicach?? dzieki za odp
klaudek Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 polecam market street, znajdziesz tam wszystko, zacznij od ross'a , to jest raj dla kobiet , pelno tam ciuchow, potem jak bedziesz szla w gore ulicy (nazwy ulic od 2 w zwyz) znajdziesz kolejny sklep z tanimi ciuchami nazwa cos "shoe" z czyms - jest to naprzeciwko carl's jr jak dobrze pamietam, bylem tam tylko 3 dni fajne pamiatki mozesz kupic w okolicy fishermans whart. san franciso to moje ulubione miejsce na zachodzie. powodzenia.
Cassie82 Posted September 30, 2007 Author Report Posted September 30, 2007 Dzieki, Ross'a znam, jest tez na Maui gdzie jestem i robiłam tam czesto zakupy, mozna wyszukac fajne markowe ubrania w naprawde niskich cenach A jak z imprezami w SF ktos wie??
klaudek Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 znam fajne miejsce w chinatown, sporo tam kasy przepuscilismy z kolegami, szkoda ze takich klubow w PL nie ma i dziewczyn z puerto rico
Cassie82 Posted October 1, 2007 Author Report Posted October 1, 2007 Hmm.. A jestes moze teraz w SF?? jak to to do kiedy??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.