637th Napisano 12 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2005 a od kiedy otrzymanie/nieotrzymanie wizy jest kwestią szcześcia/pecha? mi sie zawsze wydawa3o ?e regulują to przepisy a nie szczescie ale oczywiście moge sie mylia
Chomik Napisano 12 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2005 a od kiedy otrzymanie/nieotrzymanie wizy jest kwestią szcześcia/pecha? mi sie zawsze wydawa3o ?e regulują to przepisy a nie szczescie ale oczywiście moge sie mylia Niestety, w wypadku wizy turystycznej... mylisz sie.
Flame of Udun Napisano 12 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2005 Jest to indiwidualna decyzja konsula na podstawie jego "odczuc" co do intencji osoby ubiegajacej sie o wize. Tutaj nie ma regul ktore musisz spelnic aby dostac wize. Ty musisz przekonac konsula ze wrocisz z usa.... wiec najlepiej sie usmiechac i miec nadzieje.... (oczywiscie takie rzeczy jak jezyk, praca, majatek zawsze moga "pomoc"). F
Biedronka Napisano 12 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2005 Na pewno czasem jakieś przepisy "regulują", bo jakieś muszą bya(jak wszedzie),ale to tylko w teorii, bo na pewno nie w PRAKTYCE i uwa?am ?e do otrzymania wizy potrzeba duzo szczescia (i nie tylko oczywiście bo pewnośa siebie i mi3e usposobienie...trzeba zainteresowac czyms konsula).Taka jest moja opinia... Pozdrawiam,Aga
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.