Linek Napisano 16 Października 2007 Zgłoś Napisano 16 Października 2007 Witam, w tym roku miałam wątpliwą przyjemność pracować w Food Lion'ie za pośrednictwem Columbus Club'a. Po powrocie do kraju powinnam dostać od Food Lion'a czek na 400 $. Problem polega na tym, że biura Columbus Club na które ów czek powinien dojść już nie istnieją. Strona nie jest aktualizowana. Telefonów nikt nie odbiera. Czy ktoś się już tym interesował?? Bardzo proszę o wypowiedź osoby, które mają podobny problem. Pozdrawiam.
muchamet Napisano 16 Października 2007 Zgłoś Napisano 16 Października 2007 A w ktorym miescie byles to zalatwiac?? W ktorej siedzibie??
Linek Napisano 17 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2007 Biura w Krakowie i Katowicach nie ma już na bank. Do innych nie da się dodzwonić.
pawel1 Napisano 17 Października 2007 Zgłoś Napisano 17 Października 2007 sprobuj do szczecina, ja nigdy nie mialem problemu
gosikp11 Napisano 17 Października 2007 Zgłoś Napisano 17 Października 2007 Biura w KRAKOWIE juz nie ma!! ostatnio widziałam na nim karte: lokal do wynajęcia a teraz to juz tam nawet szyldu Columbusa nie ma!! oszusci sie zwineli! ja chce moje 400 $ !! jesli ktos cos wie dajcie znac!!!
t0d Napisano 17 Października 2007 Zgłoś Napisano 17 Października 2007 skoro już nie ma biura, to pewnie i pocztę zwraca - może skontaktuj się ze swoim pracodawcą i się zapytaj czy przypadkiem nie dostali spowrotem
Oskar83 Napisano 20 Października 2007 Zgłoś Napisano 20 Października 2007 koleżanka się dowiedziała że są zamknięte na okres wakacji mają być czynne od 1 listopada..
Linek Napisano 21 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2007 W Katowicach Columbusa już nie ma. Podobno się wyprowadzili i nie zostawili adresu. Tak mi powiedział facet na portierni. Uhm.... No a w Krakowie zlikwidowali biuro, które było główną siedzibą. Bardzo się ucieszę jeżeli otworzą się 1 listopada. Tylko nie wiem w które miejsce mam się udać. koleżanka się dowiedziała że są zamknięte na okres wakacji mają być czynne od 1 listopada..
kubakj Napisano 25 Października 2007 Zgłoś Napisano 25 Października 2007 Witam,w tym roku miałam wątpliwą przyjemność pracować w Food Lion'ie za pośrednictwem Columbus Club'a. Po powrocie do kraju powinnam dostać od Food Lion'a czek na 400 $. Problem polega na tym, że biura Columbus Club na które ów czek powinien dojść już nie istnieją. Strona nie jest aktualizowana. Telefonów nikt nie odbiera. Czy ktoś się już tym interesował?? Bardzo proszę o wypowiedź osoby, które mają podobny problem. Pozdrawiam. Pracowałaś w Food Lion, wiec od nich domagaj sie zaplaty, a nie od biura. Po co zachcialo sie czekow? Bylo otworzyc konto i zamowic direct deposit, a kase wyjac z bankomatu w Polsce. Teraz musisz odkrecac.
Linek Napisano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2007 Pracowałaś w Food Lion, wiec od nich domagaj sie zaplaty, a nie od biura. Po co zachcialo sie czekow? Bylo otworzyc konto i zamowic direct deposit, a kase wyjac z bankomatu w Polsce. Teraz musisz odkrecac. A kto powiedział, że ja domagam się zapłaty od biura?? Ja chciałabym tylko wiedzieć gdzie mogę mój czek odebrać. A poza tym rady typu "było otworzyć i zamówić..." są dzisiaj mało pomocne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.