Skocz do zawartości

Co się stało z Columbus Club i gdzie jest moje 400 $?

Linek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A kto powiedział, że ja domagam się zapłaty od biura?? Ja chciałabym tylko wiedzieć gdzie mogę mój czek odebrać. A poza tym rady typu "było otworzyć i zamówić..." są dzisiaj mało pomocne.

Dzwon do pracodawcy! On Ci wyslal czek na wskazany adres, a to nie jego wina, ze juz biura jakiegos nie ma. Bylo podac adres swoj, nwaet jak by przyszedl na nazwe firmy, a twoj adres, to czek bylby w kopercie i zero problemu.

Napisano

też pracowałem w tym roku w foodlionie, na Job Placement było napisane że foodlion wysyła pieniądze do InterExchange a ci dopiero dalej, tylko nie pamietam czy bezpośrednio do uczestnika czy do biura...

A w ogóle to kiedy można spodziewać się tego bonusa? miesiąc już minął...

Napisano
Witam,

w tym roku miałam wątpliwą przyjemność pracować w Food Lion'ie za pośrednictwem Columbus Club'a. Po powrocie do kraju powinnam dostać od Food Lion'a czek na 400 $. Problem polega na tym, że biura Columbus Club na które ów czek powinien dojść już nie istnieją. Strona nie jest aktualizowana. Telefonów nikt nie odbiera. Czy ktoś się już tym interesował?? Bardzo proszę o wypowiedź osoby, które mają podobny problem.

Pozdrawiam.

Nie wyjechałam z Columbus Club'u ale wiem ze ta firma juz nie istnieje. Poprostu splajtowala w tym roku bo wyjechala zbyt mala ilosc uczestnikow. A co do czeku z Food Lion to najlepiej skontaktuj sie z pracodawca....moze czeku im nie wyslal i przleje ci kase na konto ale wysje western union czy money gram. Najlepeij sie z nimi poprostu skontaktuj a na CC juz lepiej nie licz....

Napisano

Columbus bedac czescia BUNACa a takie same problemy, sa za drodzy na rynku i nie modernizuja swojego systemu dlatego ludzie nie chca wyjezdzac z tej organizacji, bo swoja droga to dziwne ze nie mogli znalesc uczestnikow jesli w calej auropie jest bum na tego typu wyjazdy do USA

Napisano

co wy w ogole za głupoty piszecie???????? bonusy z fooda czyli paycheck jest wysylany do biura w ktorym mieliscie zorganizowany wyjazd, ja np. zalatwialem wyjazd z katowic i pare dni temu odebralem czek bez zadnych problemow( biuro w katowicach zostalo przeniesone na inna ulice), a co do plajty columbusa to biuro poprostu zamknelo kilka oddzialow w poszczegolnych miastach, ale dalej istnieje na rynku... robicie jakos paranoje!!!!!!

Napisano

Witam

Mam podobny problem również nie dostałem jeszcze obiecanych 400$ tak jak i inni moi znajomi z którymi byłem i których poznałem w USA.

Co do bankrutctwa CC nie wiem nic z tego co wiem to jeszcze przed 1 listopadem (kilka dni) widziałem na ich stronie informacje która brzmiała mniej więcej tak: Otrzymaliśmy już część paychecków z Food Liona zostaną one rozesłane do odpowiednich biur regionalnych na początku przyszłego tygodnia. i dalej była wzmianka że kolejna partia jest już w drodze. niestety tej informacji nie ma już obecnie na stronie była tam tytlko kilka dni i znikneła :)

Z tego co wiem to rok wcześniej pieniądze a raczej czeki były do odebrania już pod koniec października.

Jutro może będe miał więcej informacji ponieważ kumpel będzie szedł do biura CC w Częstochowie mam nadzieje że jeszcze istnieje. A ja jak narazie wysyłam do nich maila.

Jeśli ktoś miałby jakieś informacje prosze o info na forum.

Napisano

dostalem dzisiaj takiego maila od Columbusa

Witam,

chcemy Was poinformować, ze dla osób, które pracowały w Food Lionie

podczas

letnich wakacji w 2007r mamy do odbioru "czeki premia". Prosimy o

zgłoszenie się do biura Columbus Club w dniu 24.11.2007r tj. sobota w

godzinach od 11.00 do 14.00.

Chcemy zaznaczyć, że biuro już nie funkcjonuje jak to było

dotychczas (CC zawiesza działalność). Dlatego też prosimy o przybycie.

Gdyby ktoś miał jakieś inne sprawy związane z wyjazdem do USA to

również zapraszamy.

Pozdrawiam,

Napisano

Witam do wszystkich zainteresowanych.

Z tego co udało mi się dowiedzieć to w tych miastach gdzie biura istnieja wyplaty czekow sa wyplacane.

A co dotyczy np. Krakowa z którego miałem przyjemność wyjechać to w ciągu najbliższych dni (pisało 2) będzie jakieś info na stronie columbusa dotyczące czeków.

Napisano

Dzis dostałem takiego maila:

Witam!

Chciałbym poinformować, że siedziba Columbusa z ul. Korfantego jaka

była

rok temu została przeniesiona na ulice 3 Maja 22. Jest to ulica w samym

centrum Katowic obok sklepu odzieżowego House i naprzeciwko Terranovy.

Biuro usytuowane jest na 2 piętrze w pokoju nr 7 czynne od poniedziałku

do czwartku w godzinach od 11:00-17:00. W razie jakichkolwiek pytań

proszę o kontakt pod numerem telefonu - 0664462608, oraz 032 253-06-72.

Pozdrawiam.

Wiec chyba działają... :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...