coldsauce Napisano 20 Października 2007 Zgłoś Napisano 20 Października 2007 Witam, przymierzam sie niedlugo do kupna samochodu w USA, jak krok po kroku zalatwic formalnosci w zwiazku z tym, czyli: ubezpieczyc go, przerejstrowac...czy to wszystko?Pzdr
FUGAZI Napisano 21 Października 2007 Zgłoś Napisano 21 Października 2007 Witam, przymierzam sie niedlugo do kupna samochodu w USA, jak krok po kroku zalatwic formalnosci w zwiazku z tym, czyli: ubezpieczyc go, przerejstrowac...czy to wszystko?Pzdr Formalnosci zaleza od stanu w ktorym rejestrujesz/kupujesz auto, pytanie jest zbyt ogolne. Napisz cos wiecej. Co do ubezpieczyciela moge Ci polecic Progressive, jest najtanszy na rynku, przebija oslawione Geico. www.progressive.com
coldsauce Napisano 21 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2007 Ok. dzieki za stronke...zaraz ja przejrze...konkretnie chodzi mi o stan floryda...i o sytuacje jezeli kupuje furke od kogos...stad pytanie o przerejstrowanie.....
carlos Napisano 21 Października 2007 Zgłoś Napisano 21 Października 2007 Ja jakis tydzien temu przerejestrowywalem samochod na siebie w stanie Virginia. Ja udalem sie do DMV z Title (dowod wlasnosci samochodu od poprzedniego wlasciciela) i na jego podstawie przerejestrowalem samochod na siebie + oczywiscie oplata (tax). Zeby dostac tablice rejestracyjne samochod musi miec ubezpieczenie (za tablice kolejna oplata).
FUGAZI Napisano 21 Października 2007 Zgłoś Napisano 21 Października 2007 Ok. dzieki za stronke...zaraz ja przejrze...konkretnie chodzi mi o stan floryda...i o sytuacje jezeli kupuje furke od kogos...stad pytanie o przerejstrowanie..... http://www.dmv.org/fl-florida/vehicle-registration.php
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.