MB Napisano 11 Marca 2005 Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 Witam:) Ja wyjezdzalem z yesa 2 razy. W tym roku jade znowu. Moge polecic. Za pierwszym razem pracowalem na florydzie w Panama City Beach a za drugim razem w NC w klubie golfowym. Bylo fajnie. Polecam kazdego taki sposob na spedzenie wakacji.
jarzynka Napisano 11 Marca 2005 Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 ja tylko krociutko do elmo: wytlumacz mi prosze co ma wspolnego INTRAX z oferowana przez YESa praca? Ma tyle wspólnego, ?e akceptuje oferty pracy i tyle. A to jakie YES ma oferty pracy zalezy od YESa, nie od organizacji sponsorujacej Osobiscie polecam, nie mialam zadnych problemow z YESem, z Intraxem to juz inna historia :cry:
tissaya Napisano 21 Marca 2005 Zgłoś Napisano 21 Marca 2005 moja kumpela byla wlasnie z YES i powiedziala: "NIGDY WIECEJ Z NIMI NIE JADE"
mietek Napisano 21 Marca 2005 Zgłoś Napisano 21 Marca 2005 mo?e byś coś wiecej o jej doświdczeniach napisa3a??
Noemi20 Napisano 21 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2005 No właśnie ...jeszcze jedna prośba ode mnie...jeśli już coś piszecie to PROSZE podajcie jakieś konkretne argumenty... Odpowiedzi w stylu" nigdy więcej" nie nakreślają zadnego obrazu YES`a
Skolo Napisano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2005 Ja jade z Yesem, ale dalej nie wiem gdzie i do jakiej pracy- YES z Gliwic, czytajac niektore posty mozna sie wystraszyc, no ale trudno pamietajcie od czegos trzeba zaczac Ja tez lece 1 raz i w dodatku sam ;-/
Kevin Napisano 20 Marca 2006 Zgłoś Napisano 20 Marca 2006 siema... ja z kumplem tez jedziemy z katowickim Yes'em tyle ze ejszcze sami nie wiemy gdzie.... najprawdopodobniej lake charles lub lake tahoe
thelittle Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 Halo! Nie wiem co tam sie teraz dzieje ale przez 3 lata z rzedu wyjezdzalam z Yesa do Stanow i nigdy nie bylo jakichs razacych problemow. To tylko ludzie i oni wspolpracuja z innymi ludzmi wiec opoznienia moga sie zdazyc przy papierkowej robocie. Napewno sa dobra, solidna firma, ktora dba o swoich "podopiecznych" i to widac bo osoby, ktore wyjechaly z Yesem raz wracaja! Tyle na temat katowickiego biura, nie wiem jak inne miasta ale nigdy nie slyszalam narzekania wiec chyba tez dobrze!
Noemi20 Napisano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 Moze dopiero wyjeżdzajac kolejny raz zwraca sie uwagę na pewne rzeczy....Nie chcę sie rozpisywać na temat kłamstw jakie opowiadają w Yesie potencjalnym kandydatom na wyjazd, bo mogłoby sie tego dużo uzbierac...
Kevin Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 Moze dopiero wyjeżdzajac kolejny raz zwraca sie uwagę na pewne rzeczy....Nie chcę sie rozpisywać na temat kłamstw jakie opowiadają w Yesie potencjalnym kandydatom na wyjazd, bo mogłoby sie tego dużo uzbierac... bez sensu piszesz dziewczyno... od tego ejst forum by własnie pisac i ewentualnie przestrzec ludzi chcących jechac na worka z YESem ja również lece z yesem... lece pierwszy raz i z checia bym sie dowiedział o twoich doswiadczeniach z nim zwiazanych... ja tez juz mam zdanie wyrobione na ich temat... ale mysle ze w kazde biuro ma swoje plusy i minusy... jedno wieksze drugie mniejsze... ja po drobnych nerwach na yesa musze jednak przyznac ze jest ok... nie wiem jak inne biura... ale zeby sie wypowiedziec ktore najlepsze to trzeba by co roku leciec z innym
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.