pitbull11 Napisano 4 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2007 Witam Czy korzystaliście z usług tego sklepu internetowego http://www.electro-cheap.com/.
cpi Napisano 6 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2007 z ciekawosci sprawdzilem cene aparatu nad kupnem ktorego mysle i z wielkim zaskoczeniem zobaczylem ze jest niemal dwukrotnie nizsza niz w ofercie circuit city ($129 do $249). w cuda nie wierze, wiec dosc podejrzany mi sie wydaje ten electro-cheap...
cavscout Napisano 6 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2007 Ja bym radzil sprobowac www.newegg.com Dobre ceny i profesjonalna obsluga.
FUGAZI Napisano 6 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2007 z ciekawosci sprawdzilem cene aparatu nad kupnem ktorego mysle i z wielkim zaskoczeniem zobaczylem ze jest niemal dwukrotnie nizsza niz w ofercie circuit city ($129 do $249). w cuda nie wierze, wiec dosc podejrzany mi sie wydaje ten electro-cheap... Sprawdziles cene calkowita, po doliczeniu podatku i oplat za shiping i handling?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.