637th Napisano 12 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2005 jedzenie jest takie sobie. obs3uga mi3a . raczej polecam
Biedronka Napisano 12 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2005 eeee...no lodów to nie mia3am:(... Pozdrawiam:)
Gość Napisano 12 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2005 Ja lecialem dwa razy i nie narzekam. Jedzonko bylo w porzadku, w USA zobaczycie co to kiepskie zarcie ( a to dla tych co 1 raz leca) . Obsluga mila, no i nawet ciekawe bajki puszczali.Pozdrawiam
Flame of Udun Napisano 12 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2005 spis "bajek" mozesz sprawdzic przed wylotem :spoko: : http://www.lufthansa.com/fly/en/pas/pas_in...ht_welcome.html F
Evrin Napisano 16 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2005 lecia3am do USA przez Frankfurt, wraca3am przez Monachium a wszystko to z Lufthanza - super wyluzowana obsluga mlodzi, zabawni, pozartuja czasem - dostaniesz kocyk, podusie i sluchawki, zeby sie podlaczyc do radia i glosu z tv - pijesz co chcesz i w dowolnych ilosciach (woda, soki, alkohol, gazowane) - jedzonko do wyboru: makaron ( ok ) albo kurcze (bleeee, wyjatkowo paskudne bylo !! ) - obejzysz sobie filmiki ( ja trafilam na "wladce pierscieni") i bedziesz mogla sledzic lot na ekranie tzn gdzie aktualnie jestes... np nad wielka woda... robi wrazenie Pozdrawiam i mi3ej podró?y !!
wiola Napisano 16 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2005 To nie moje pytanie,ale z podanych informacji wiele sie mozna dowiedziec. Tez lece tymi liniami w sierpniu.Przesiadke mam wlasnie we Frankfurcie. Moze wiecie tez jak odbywa sie taka podroz etapowa? Prosze o informacje na ten temat, na co mam szczegolnie zwrocic uwage. Aby moja inforamacja byla kompletna, to dodam ze kolejny raz zmieniam samolot i linie w Denver Pozdrowionka dla wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.