Juno Napisano 7 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2007 Witam! Na samym poczatku mowie ze przebywam nielegalnie. Powiedzmy ze potrzebuje 5000$ - Czy znajde jakis bank ktory udzieli mi takowej pozyczki? Pozdr.
tomek_kkk Napisano 7 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2007 pamietam ze na greenpoicie jest taki bank co polacy (nielegalni) moga normalnie miec konta i wplacac tam pieniadze, ale nie wiem dokładnie adresu, pracowałem tylko z gostkiem który akurat z niego korzystał. wiec moze też udzielają pożyczek?
t0d Napisano 7 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2007 tomek_kkk pewnie ma na myśli Polsko-Słowiańską Federalną Unię Kredytową - o bankach zapomnij bo tam wymagają SSN'a adres do PSFUC: https://pl.psfcu.com/
kubakj Napisano 7 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2007 nie banki, a IRS wymaga nr podatkowy. Jak go nie masz (ssn, itin czy ein), to deklarujesz sie jako nierezydent i juz masz konto. wieczny mit, ze nie masz ssn, to nie masz konta jest tylko mitem.
Juno Napisano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Napisano 7 Listopada 2007 Nie chce konta, mam konto. Ja chce kredyt...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.