oliwka911gt Napisano 9 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2007 wiec tak: STANY ZJEDNOCZONE, TENNESSEE rodzina polsko amerykanska - niebac sie tego bo jezyka PL wcale sie w domu nieuzywa, ja moze z raz uzylam w ciagu poltora roku. jedno dziecko 3.5 roku, chlopiec, na moim fotologu do zobaczenia ( www.fotolog.com/oliwka911gt ). praca ok 40h tyg. maly jest 3 dni w tyg w szkole. obowiazki to odebrac malego ze szkoly, jechac z nim do biblioteki, parku muzeum, zorganizowac muz czas ogolnie rzecz biorac, ogarnac jego pokoj po zabawie by zabawki sie niewalaly gdzie popadnie, malego pranie zrobic. w sumie to wszystko. plan tygodnia staly. wyjazd TYLKO I WYLACZNIE przez agencje! co w zamian, wynagrodzenie agencyjne, benzyna, szkola, wlasne pietro z lazenka , duza szafa, tzw biblioteka, kom, porzadne i bezpieczne auto. rodzina duzo podrozuje po stanach i nietylko. bardzo sympatyczni, dobrzy i szczerzy ludzie. wiecej info: mail - oliwka911gt@tlen.pl GG - 8288866 tlen - oliwka911gt skype - oliwka911gt aha, ja wyjezdzam na poczatku stycznia, a dziewczyna potrzebna jest koniec stycznia poczatek lutego. NIEODPOWIADAM NA MAILE O TRESCI: MOZESZ PRZESLAC MI ZDJECIA RODZINKI, BEZ PODPISU ITP. czekam na powazne oferty.
oliwka911gt Napisano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2008 nie ma zadnego chetnego? oferta nadal aktualna i rodzina plus dziecko naprawde sa wspaniali!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.