agatra Napisano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2008 No ja tak tez myslalam o almaturze albo o btc..... no sprawdze to jeszcze, dzieki za informacje
Honey Napisano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2008 Tak, btc nie ma już oddziału w Lublinie. Co do lubelskiego oddziału almaturu to kompletnie niczego nie mozna sie tam dowiedziec-->odsyłają na strone internetową:/ Ja jade z Emakopolu bo maja najlepsze oferty do kasyn. Prawdopodobnie jutro sie zapisuje...
Malin Napisano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2008 Witam. Planuje ze znajomym na te wakacje wyjazd do USA, ale tez jeszcze nie wiemy dokladnie z jakiej firmy...zastanawialismy sie nad YTP, ale nie jestesmy do tego przekonani. W czwartek na KULu bedzie spotkanie dotyczace wyjazdu wakacyjnego, wiec w imieniu organizatorow serdecznie zapraszam To bylby nasz pierwszy taki wypad za ocean. Po czwartkowym spotkaniu z ta firma napisze wiecej na ten temat. Pzdr!
elmariaczi Napisano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2008 malin a gdzie dokładnie ma być to spotkanie z ytp?? i o której w ogóle??
Malin Napisano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2008 malin a gdzie dokładnie ma być to spotkanie z ytp?? i o której w ogóle?? To nie bedzie spotkanie z YTP, tylko z jakas inna firma W&T - nazwy nie znam Miejsce spotkania to KUL, budynek starego gmachu, sala 244, jutro (tj. czwartek). A co do YTP, to targi tej firmy beda w Lbn dnia 26go stycznia - tak mi napisal ich partner, wiec tez sie zapewne wybiore, ale nie jest powiedziane ze wybiore wlasnie YTP. To do zobaczenia jutro
Szante Napisano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2008 Ilonka ja się wybieram do Atlantic City odezwij się do mnie na gg 2986511 email szante@o2.pl Nie wiem dlaczego tak ciężko jest teraz znaleźć kogoś kto tam jedzie, a na wakacjach znowu będą tysiące studentów z PL
ewaLublin Napisano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2008 Witam! Planuję wyjazd w te wakacje. Jestem z Lublina i jade pierwszy raz....jakie biuro polecacie? Piszcie na moje gg 8014802:)
zunka3 Napisano 21 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2008 Hej !ja jade ze znajomymi z lublina na Alaske aczkolwiek korzystamy z biura Guliwer ktore miesci sie we wroclawiu.Na ostatnie wakacje wyjezdzalam z tym samym biurem i w to samo miejsce i jest naprawde zadowolona,zadnych problemow takze polecam:)a moze ktos wybiera sie na alaske??
lipski Napisano 29 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 29 Lutego 2008 a juz myslalem ze lubelscy studenci nie jezdza na W&T do USA... bardzo rzadko spotkac takiego tam
Psh Napisano 6 Marca 2008 Zgłoś Napisano 6 Marca 2008 witam. Planuje leciec do CA w połowie czerwca i wracac na koniec wrzesnia. Znalazlem ciekawy program W&T do Santa Cruz(praca w parku rozrywki) Jesli ktos jest chetny sie dołączyć to podaje swoje gg 1409315(pisac nawet jak niedostepny) pozdrawiam Bartek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.