Skocz do zawartości

Kto z Lublina na W&T 2008?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Tak, btc nie ma już oddziału w Lublinie. Co do lubelskiego oddziału almaturu to kompletnie niczego nie mozna sie tam dowiedziec-->odsyłają na strone internetową:/ Ja jade z Emakopolu bo maja najlepsze oferty do kasyn. Prawdopodobnie jutro sie zapisuje...

Napisano

Witam. Planuje ze znajomym na te wakacje wyjazd do USA, ale tez jeszcze nie wiemy dokladnie z jakiej firmy...zastanawialismy sie nad YTP, ale nie jestesmy do tego przekonani. W czwartek na KULu bedzie spotkanie dotyczace wyjazdu wakacyjnego, wiec w imieniu organizatorow serdecznie zapraszam :) To bylby nasz pierwszy taki wypad za ocean. Po czwartkowym spotkaniu z ta firma napisze wiecej na ten temat. Pzdr!

Napisano
malin a gdzie dokładnie ma być to spotkanie z ytp?? i o której w ogóle?? :)

To nie bedzie spotkanie z YTP, tylko z jakas inna firma W&T - nazwy nie znam :) Miejsce spotkania to KUL, budynek starego gmachu, sala 244, jutro (tj. czwartek). A co do YTP, to targi tej firmy beda w Lbn dnia 26go stycznia - tak mi napisal ich partner, wiec tez sie zapewne wybiore, ale nie jest powiedziane ze wybiore wlasnie YTP. To do zobaczenia jutro :)

Napisano

Ilonka ja się wybieram do Atlantic City odezwij się do mnie na gg 2986511 email szante@o2.pl Nie wiem dlaczego tak ciężko jest teraz znaleźć kogoś kto tam jedzie, a na wakacjach znowu będą tysiące studentów z PL

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Hej !ja jade ze znajomymi z lublina na Alaske aczkolwiek korzystamy z biura Guliwer ktore miesci sie we wroclawiu.Na ostatnie wakacje wyjezdzalam z tym samym biurem i w to samo miejsce i jest naprawde zadowolona,zadnych problemow takze polecam:)a moze ktos wybiera sie na alaske??

Napisano

witam. Planuje leciec do CA w połowie czerwca i wracac na koniec wrzesnia. Znalazlem ciekawy program W&T do Santa Cruz(praca w parku rozrywki)

Jesli ktos jest chetny sie dołączyć to podaje swoje gg 1409315(pisac nawet jak niedostepny) pozdrawiam Bartek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...