Pozycjonero Napisano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2007 Witam Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w CCUSA, mój angielski nie stoi na zbyt wysokim poziomie, chociaż maturę zdałem to nie czuje sie zbyt mocny. O co pytają??
simon Napisano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2007 mnie pytali np o wszystko co mialem zawarte w aplikacji ktora wypelnialem online czyli o doswiadczenia itp.glownie skupiali sie na 3 skillach ktore sobie wybralem a moj angielski stal na niskim poziomie (matura z niemieckiego ) ale jakos wybrnalem i udalo mi sie pojechac na camp.
Pozycjonero Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2007 OK, dzięki a powiedz mi jeszcze kiedy miałeś tą rozmowę kwalifikacyjną, znaczy sie ile dni (tygodni) od złożenia wszystkich dokumentów??
simon Napisano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2007 po wypelneiniu aplikacji dostalem informacje zeby zebrac komplet dokumentow czyli referencje,umowa,wplata a nastepnie po zlozeniu tych dokumentow poinformowali mnie telefonicznie kiedy i gdzie mam rozmowe.To bylo jakies tydzien czasu,a z jakiego miasta jestes jesli moge zapytac :>?
Pozycjonero Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2007 Aha dzięki Z Katowic jestem...
simon Napisano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2007 A to mozliwe ze w Katowicach miales przyjemnosc z Julia i Ania w ccusa .uderzaj do nich jak w dym wytlumacza ci wszystko jak trzeba i mozesz pozdrowic przy okazji.a rozmowy sie nie boj to tylko formalnosc.ja sam jutro ide na takową .wprawdzie kolega rok temu nie przeszedl rozmowy ale do dzis nie wiem co bylo powodem...mowili ze angielski ale nie wierze .
otoagatka Napisano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2007 hmmm czyli to jest tak że, najpierw aplikacja potem zbiera sie wszystkie dokumenty , potem wplaca kase a dopiero na koncu rozmowa??? to po co ta rozmowa,jak sie juz ktos tyle nabiegal i wplacil to i tak chyba przejdzie???? dobrze ze sa jeszcze inne firmy na rynku i czlowiek ma wybor
simon Napisano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2007 no jest tak jak napisalas a rozmowa jest mianowicie po to zeby stwierdzic czy uczestnik jest w stanie chociaz troche zrozumiec i powiedziec cokolwiek po angielsku i nie orientuje sie jak w innych firmach ale wydaje mi sie ze jest podobnie.pzdr
otoagatka Napisano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2007 no tak ale jak juz sie nabiegam, i wplace pieniadze ( rozumiem ze jest to jakas mala zaliczna no ale zawsze) i wtedy ktos wpadnie na to ze sie jednak nie nadaje bo nie rozumiem angielskiego i juz, to co wtedy?? no wlasnie CL ma inaczej u nich proces rejestracji jest dokładnie na odwrót- aplikacja, rozmowa, interview, dokumenty , umowa i dopiero pierwsza wplata, to rozumiem, pzdr
simon Napisano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2007 Jak stwierdza ze ktos sie nie nadaje to zwracaja wszystkie dokumenty pieniazki i zycza powodzenia ale to naprawde bardzo maly procent jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.