kubacike Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Witam Wszystkich, Planuje w te wakacje wyjazd do USA (jeszcze sie wacham czy Camp czy W&T, ale raczej druga opcja). Obecnie studiuje w UK i latwiej byloby mi aplikowac przez angielska firme niz polska (czy to wogole mozliwe, skoro ucze sie w UK?). Jednakze szczerze mowiac wyglada na to, ze tutaj nie jest to az tak po- pularne jak w Polsce i ciezko jest znalesc jakas firme, tym bardziej zaufana. W zwiazku z tym moje pytanie, czy byl ktos z Was w podobnej sytuacji? Co mam zrobic? Moze ktos polecic jakas firme, zajmujaca sie W&T w UK? Dzieki z gory za wszystkie odpowiedzi i sugestie. Pozdrawiam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskar83 Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 http://www.bunac.org/uk/workamerica/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ankam Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 www.ccusa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubacike Posted December 12, 2007 Author Report Share Posted December 12, 2007 Dzieki wielkie, zaraz spr te stronki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.