Skocz do zawartości

kogo wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pracowałam w Ocean Edge 2 lata temu i bardzo mi się podobało. Brewster to mała miejscowość, ale bardzo ładna. W pracy była super atmosfera, świetni ludzie, wszystko bez problemu:) a poza tym Cape Cod to cudowne miejsce, mnostwo plaż i ciekawych miejsc do zwiedzania. Polecam:)

Napisano

Gold Key PHR zdecydowanie nie polecam!! Pracowalem w ich hotelu i naprawde trudno powiedziec dobre slowo, wiec jesli nie chcesz miec zepsutych wakacji, to radze jakiegos innego pracodwace!

Napisano

ja moge ci opisac Williamsburg Bush Gardens , Va

wiec jest to park rozrywki, jeden z najwiekszych w usa :P wiec nie nudzil byc sie . Zakwaterowanie chyba kosztuje z 70 dolcow w takim hotelu gdzies jest mnostwo studentow. Mi to akademik przypominalo:) niska stawka ok 7, malo nadgodzin, we wrzesniu jest malo godzin strasznie az w koncu tylko w weekendy czynne wiec trzeba sie zdac na 2 prace ale w sezonie czyli czerwiec sierpnien mnostwo ludzi, w kolejce na rollercastera mozna nawet ok 3 h stac takze ruch ogromny, nio i dostaje sie bileciki za friko:) ogolnie miasto williamsburg raczej male. miejscowosc typowo historyczna, fajnie bo ocean z 1 h drogi Virginia Beach. ja tam nie pracowalam ale mam znajomych jak masz pytana to wal smialo:) pozdrawiam :)

Napisano

jak jest w tym Williamsburgu z druga praca? a mozesz cos napisac ile godzin pracy maja w bush garden (w lipcu i sierpniu)? moze byc wiecej bo nie chcialbym dolozyc do wyjazdu (niestety bede musial zrezygnowac z dobrej pracy ktora mam i potem szukac po powrocie, wszystkie koszty sam bede pokrywal) . ma to byc fajna przygoda i fajne wakacje:) i moge troche dostac w kosc :P a i tak mam zamiar byc zadowolony,napewno bedzie dobrze.

Napisano

A mam pytanko czy pracowal ktos moze w parku yellowstone?? warto tam jechac? czy nie bardzo......ktos tam wczesniej napisal ze najgorzej w parkach narodowych i rozrywki.......

Napisano

Powiem tak, jesli zaczniesz szukac jak tylko przyjedziesz to nie bedziesz mial problemow. Duzo tutaj hoteli, restauracji itp. W bush gardens jest mnostwo h ale w sezonie a we wrzesniu zaczyna sie robic nieciekawie. Jesli od samego poczakt jajos sobie to zorganizujesz to nie bedziesz mial problemu. A z tego co wiem to dokladac na pewno nie bedziesz <_< polecam Williamsburg, mnosto studentow, duzo z Rosji, w Bush Gardens mnosto Polakow. Na pewno sprawdzony pracodawca . Jesli chcialbys odemnie rade. to najlepiej jechac jak najwczsniej i zwiedzac we wrzesniu bo sory ze sie powatrzam ale z praca we wrzesniu nie jest ciekawie!!! Jak masz jescze jakies pyt wal smialo:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...