edi 3 Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 czytalem tu na forumi ze Amer Travel to jedno wielkie nieporozumienie, nie dość że strasznie drogo (sprawdzałam ceny, i wcale tego nie potwierdzam) to nie Biuro narzuca bilet lotniczy tylko Ty decydujesz sie czy kupic u nich czy nie (sa analfabeci ktorzy nie czytaja umow), bo jak ktos krzyczy ze zaplacil 2600 za Floryde czy 2700 za CHI to o jezu!!! kazać takim leciec przez Emakopol -3400zł za lot z 2 przesiadkami, to bedziecie narzekac.Pracowalem w Foxw... i g.... zarobilem a za program zaplacilem ponad 7 tys!!!! Bylem tez w tym roku przez www.amertravel.com.pl ale bylem ostrozny,i przebiegly,hehe prawie jak Tomii Lee Jones w ściganym, wytargowalem wlasny bilet za free,mialem swojego pracodawce ,i sam w necie wyszukalem sobie mieszkanie(troche drogie ale w 2-ch trudno cos wynajac)Zaplacilem 4400zl za WSZYSTKO.Chociaz nie wiem po co kazali mi wyrabiac Karte Euro26 -do stanow?Z pracownikami biura i p.Dawidem tak tu opluwanym przez niekture "" spotkalem sie raz i odnioslem calkiem dobre wrażenie z nazej rozmowy .A viza odebrana tego samego dnia z ambasady to juz mistrzostwo świata!!Dostalem od Davida vize po 16 tego samego dnia.(w emakopolu sie nie popisali -ponad tydz. i do tego musialem placic za przesylke -34zl,chamstwo).Tak ze moge z czystym sumieniem napisac -ze polecam biuro Amer Travel.Odradzam Emakopol! w waszym slangu hehe powinienem to chyba napisac Emakopol S.. . Znaczy sie tacy fajni hamerykanscy jesteście ,po tym wyjezdzie:) pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boom boom Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 po pierwsze nikt nie napisal ze drogo i to wedlug mnie nie stanowi zarzutu wobec biura amer travel ( kazdy wie na poczatku jaki bedzie mniej wiecej koszt programu ) , po drugi bilet nie zostal w zaden sposob narzucony , tylko niektorzy wybrali opcje aby to biuro zakupilo bilet do miejsca w ktore sie wybiera i jak wytlumaczyc ze taki sam bilet , z tej samej lini lotnicze , na ta sama godzine , ten sam dzien itd kosztowal o 400 zl wiecej . Co warto zaznaczyc ze jezeli chcialo sie kupic bilet samemu to trzeba bylo zaplacic 400 zl prowizii dla biura wiec w sumie bilet byl drozszy o 800zl przynajmniej w moim przypadku. Ja zdecydowalam ze to biuro mi kupi bilet i jak sie okazalo pozniej , pod koniec wyjazdu ze mam bilet "wspolny" z kolezanka z ktora tam bylam i jezeli jedna z nas chcialaby wrocic wczesniej lub pozniej to nie byloby takiej mozliwosci ,poza tym bilety ktore kupilo nam biuro mialy byc z bezplatna mozliwoscia przebukowania - oczywiscie tak nie bylo , z tego co wiem to wiekszosc osob zostalo w ten sposob oszukanych... a wize pewnie dlatego odebrales tego samego dnia ( w co szczerze watpie ) bo pewnie dosc pozno byles w ambasadzie ... zapewne byl to poczatek czerwca pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.