r4mz35 Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Czy moze ktos mial juz jakies doswiadczenie w takiej spawie : Oplacone w biurze wszystko fajnie, kontrakt , praca Banan na buzi , ale aaaaaaale , przesympatyczny Pan/i Konsul wlepia 'Rejected' , nie ma vizy . Np z powodu rodziny w stanach (nielegalnie ). I takie pytanie czy jest jakies biuro ktore zwraca wszystkie koszta ? wysylalem pare maili ale oni moga zwrocic najwyzej kasiore bilet lotniczy . z gory dziekuje za odpowiedzi ;] pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ju_ulka Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 nie ma takiego biura ktore zwracaloby wszystkie koszty, nie otrzymanie wizy jest wpisane w ryzyko jakie sie ponosi zapisujac sie na program, cos chyba wiecej zwracaja w przypadku zdarzen losowych ale i tak zadne biuro nie zwroci wszystkiego przynajmiej z tego co mi wiadomo. ______________________ 2006, 2007 -> w&t California maj 2008 -> Chicago Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniade Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Ja wiem ze chyba Guliwer mial taka opcje i watpie zeby z niej zrezygnowali. Tylko musisz tam pojsc i sie dowiedziec dokladnie bo o tyle co wiem to trzeba bylo spelniac jakies kryteria, typu ze nigdy wczesniej nie odmowiono ci wizy i takie tam. pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r4mz35 Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 uuuuuuuuuuu eeeeeeeeee yyyyyyyy no to bieda ;/ ale dziekuje za odp. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolumbus Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Jak sie nie mylę to whynotusa z rzeszowa oddaje część kasy w takim przypadku Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0d Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 go2usa.pl - też się chwalą że zwracają jeśli ktoś nie dostanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreedMed Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ja pamietam ze ACP mialo opcje Gold Plan - kosztowalo to chyba 50$ ale nie pamietam dokladnie ile zwracali - napewno nie zwracali wpisowego:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szelu Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 A jak sprawdzili,że masz rodzinke w USA?? Bo jak wyszło z rozmowy, to wiesz, zapisujesz sie na kolejną i już o niczmy nie wspominasz Zawsze można mieć pare podejść, przynajmniej kolega z którym byłem był 2 razy w ambasadzie na rozmowie i za 2 razem dostał wize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.