Skocz do zawartości

Recommended Posts

matynka_94    0

Czesc wszystkim. Jestem na statusie 3 rok. Kazdy nowy rok nauki to wypelnienie na nowo dokumentow. Ja akurat przeszlam z ESL na skill building I zdziwilo mnie ze szkola nie potrzebowala ode mnie wypelnienia I-134, tylko moj prowadzacy powiedzial ze wystarczy jesli moj sponsor ma wystarczajaca ilosc pieniedzy, jesli np nie ma papierow to nie jest potrzebny ten dokument, wystarczy stan konta, a sponsorem podobno moze byc kazdy. Czy rzeczywiscie tak jest? Czy prowadzaca cos przeoczyla?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

sly6    0

sponsorem może być każdy kto np okaże stan konta. Chodzi o papiery do szkoły czy do urzędu imigracyjnego?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
matynka_94    0

Mysle ze do szkoly, bo moja prowadzaca powiedziala ze DSO robilo audit I znalezli mojego sponsora ale bez wypelnionego I-134 I dostalam e-mail ze powinnam napisac list dlaczego sponsor ma otwarte konto (I tam podala mi przykladowy szablon ktory moglam uzyc) I poza tym listem DSO nie potrzebuje innych dowodow. 

Rozumiem ze DSO to oddzial glowny szkoly ktora ma pod soba zalozmy 4 inne o tej samej nazwie? 

Troche chaotycznie, wiem B)

 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


×