Jump to content

wyborna_kielbasa_z_puszki

Użytkownik
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2

Recent Profile Visitors

397 profile views
  1. to moze zamknijmy to forum bo wszystko zostalo juz powiedziane, po co w ogole cokolwiek pisac logika sprzed 15 lat na forum elektroda pozostalym dzieki za odpowiedzi, widze ze nawet rok moge pozostac w polsce i to mi wystarczy calkowicie
  2. witam, mozna bezproblemowo opuscic stany od razu po odebraniu plastikowej karty na okres ponizej 6 miesiecy? wiem ze powyzej tego czasu trzeba sie starac o reentry permit a nie wiem czy skonczenie uczelni kwalifikuje sie jako dobry powod
  3. co do goscia ktory skladal wniosek nie majac jeszcze sredniego - nic sie nie boj, pytalem o to kiedys w konsulacie i musisz miec swiadectwo ukonczenia szkoly w momencie rozmowy z konsulem. wiem ze we wszystkich regulaminach jest napisane ze musisz spelniac wymagania NA DZIEN SKLADANIA WNIOSKU, ale pytalem bezposrednio tych ktorzy sie tym zajmuja i nie bedzie problemu
  4. chyba rok temu bylo tak ze wszystkim wyskakiwalo has not been selected nawet gdy wylosowany, nie sadze zeby drugi raz sobie na to pozwolili ale jakas tam glupia nadzieja zawsze jest xD
  5. no to jest fakt, tez wolalbym wiedziec czy wszystko zrobilem dobrze
  6. ktos jest tak pewny siebie ze juz zaglosowal w ankiecie
  7. ty tak na powaznie? zostaw tych ludzi, niech sobie wierza w co chca jesli im to poprawia humor
  8. jeszcze powiedz ze wierzysz w boga to juz sie posmarkam ze smiechu
  9. moze jakis mily czlowiek powiedziec orientacyjnie ile w najlepszym i najgorszym wypadku trwaja wszystkie procedury od momentu wylosowania do wylotu?
  10. to moja pierwsza loteria, znajac moje szczescie wygram a potem pierdolnie we mnie autobus przed ambasada
×
×
  • Create New...