Jump to content

Duba91

Użytkownik
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Gliwice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ten maila jest nie sformatowany, dla mnie napisany chaotycznie i byle jak, a sekcja "required documents" nawet nie jest w żaden sposób zaznaczona ,wygląda to jak mail ze spamem, a nie instrukcja, stąd moje pytania thx!
  2. Dwa pytania dla pewności, dokumenty odsyłamy na ten mail który tam jest podany oraz czy dołączyć też wypełniony DS-260 ?
  3. Nie mogę edytować powyższego posta ale właśnie zauważyłem, że dostaliśmy maila 3 tyg temu : 020EU000XXXXX Further DV Documents Required KCC DV <KCCDV@state.gov> śr., 16 paź, 16:54 Rozumiem, że to jest ten mail na którego wszyscy czekają? Jeśli tak to co teraz
  4. Mam małe pytanko, wypełniliśmy w końcu DS-260 dla mnie i żony, wysłałem. Co teraz? Dobrze rozumiem, że trzeba czekać ?
  5. "Permanent Address: Please provide the following information on where you intend to live after arrival in the United States." Taka rubryka w DS-260 . Nie mamy zielonego pojęcia gdzie pojedziemy, nie mamy też rodziny/znajomych w USA, których adres moglibyśmy podać, co w takiej sytuacji ?
  6. A co z kwestią zmiany nazwiska? Wylosowany numer jest na inne nazwisko niż te które będzie w paszporcie i które będziemy podawać w DSie .
  7. Jesteśmy z małżonką świeżo po ślubie, małżonka została wylosowana jeszcze przed ślubem. Nie posiada jeszcze żadnych dokumentów z nowym nazwiskiem, a widzę że do wypełnienia potrzebny jest numer paszportu. Czy przy składaniu DS260 powinniśmy posługiwać się póki co starym nazwiskiem żony oraz paszportem? Przy zmianie paszportu, będzie on już na inne nazwisko co może namieszać chyba w całej procedurze.
  8. dokładnie z tych wszystkich powodów nie złożyliśmy tego póki co
  9. Ona. Kwestia tego czy poza DS coś jeszcze mamy złozyć załatwić? Chcemy jak najszybciej zacząć całą procedurę
  10. Mam pytanie. Już tutaj opisałem sytuację wcześniej ale powtórzę. Moja narzeczona dostała numer 3XXXX . Ślub mamy 31 .08 czyli za kilka dni. Zaraz po ślubie lecimy do USA na podróż poślubną. Zaraz po powrocie, czyli na początku października, od razu chcemy już jako małżeństwo chcemy złożyć dokumenty. Czy żeby rozpocząć procedurę, musimy wypełnić coś poza DS-260 ? Jeszcze jakieś dodatkowe dokumenty ?
  11. Czy to oznacza , że teoretycznie z wysokim numerem 37XXX mamy spore szanse? Będziemy składać to dopiero pod koniec września po ślubie. Żebyśmy oboje dostali
  12. No tak tylko składając teraz, możemy we wrześniu mieć problem wjechać na B1/B2 ,z tego co wyczytałem
  13. A jak złozymy późno to co wtedy? Mając jednocześnie wysoki numer 3XXXX
  14. Pytanie jest takie. narzeczona wylosowała karte, ja nie. Wesele mamy w sierpniu, numer wysoki bo 3XXXX, trzeba jak najszbciej wypełnić DS-260 ? Jeszcze we wrześniu lecimy do USA w podróż poślubną, a to może trochę nam pokomplikować.
×
×
  • Create New...