Skocz do zawartości

Piotrek811

Użytkownik
  • Zawartość

    8
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. Piotrek811

    DV-2019 Wylosowany / Nie wylosowany

    Tak robilem to samo. Spedzam 6 miesiecy we Francji zawsze w tym samym miejscu. Potem podrozuje. Czy dobrze rozumiem ze jak bylem w Azji przez 3 miesiace to nie wpisuje kazdego hotelu w ktorym mieszkalem ? Wpisuje w adres miesca ktorych uczylem sie pracowalem ?
  2. Piotrek811

    DV-2019 Wylosowany / Nie wylosowany

    Hej Ja nie wyslalem jeszcze ds 260. Ciezko bo duzo podrozuje i nie pamietam wielu miejsc. Jak byscie wpisali prace dla tej samej firmy prze 5 lat przez 5 miesiecy w roku we Francji. Podzielic to na 5 razy porzednie prace i za kazdym razem ta sama firma ?
  3. Piotrek811

    Pytania o adres i prace ds 260

    Dzieki za odpowiedz. Szukam i czytam juz od 2 dni ale ludzie z reguly maja bardziej poukladane zycie a jak tak jakby ciagle w drodze ...
  4. Hej Wiec zostalem wylosowany ale teraz po probie wypelnianiu ds 260 troche zwatpilem. Moze ktos wie czy sa jakies agencje ktore moga cos doradzic ? Wyksztalcenie 12 lat z matura . Bylem w usa 3 razy 2002, 2003 na J1 2004 na trynsytowej wizie pracowalem na statku ale tylko dwa tygonie bo nie chcialem dluzej zostac. Ostanie 10 lat pracy mam duze problemy z wpisaniembo pracuje duzo sezonowo. 2008-2010 wysypy kanaryjskie pracowalem ale nie pamietam czy jakis kontrakt w turystyce uczylem ludzi plywac na desce. 2010-2013 podroze ciezko udokumentowac nawet jak pracowalem (podczas podrozy pracowalem small jobs ) . 2013-2018 prace sezonowa we Francji 5 miesiecy pozostaly czas podroze i Polska . Mam znajomych w usa u ktorych moge mieszkac . Angielski perfect . Myslalem ze glownym warunkiem jest poprostu 12 lat edukacji . Nie wiem czy wpisac adres 5 miesiecy Francja potem Polska i tak przez 5 lat . Czy to jest tak wazne aby udokumentowac poprzednie prace i doswiadczenie ? Wiem ze zaswiadczenie o niekaralnosci z Hiszp, Francja dostane bez problemu. bo mieszkalem tam . Czy list od mojego szefa z Hiszpani ze pracowalem dla niego cos da ? czy trzeba miec wszystkie kontrakty i udowodnic prace jezeli sie ja wpisze w ds -260 ? Zawod mam nietypowy ale mam . No mysle ze prace znajde w Usa bo mam sporo znajomych tam. Ale osatnie 10 lat mam 4 bez zadnej pracy :/ Chcialbym sprobowac, nawet jesli mam stracic kase .
  5. Piotrek811

    Wypełnianie wniosku DS-260

    Mam numer Wpisalem tam i wychodzie no travel history . To bylo 2002-2004 moze juz tego nie ma w bazie ?
  6. Piotrek811

    DV-2019 Wylosowany / Nie wylosowany

    Hej Jak myslicie czy jak pracuje sezonowo po 3-4 miesiace we Francji musze brac cryminal record z Francji na interview?? Juz sie uzbeiralo razem wiecej niz 12 miesiecy . Najlepiej ze po Francusku zero i jak patrze na strone to zalamka Co poczac Cheers
  7. Piotrek811

    Wypełnianie wniosku DS-260

    Witam Mam pytanie odnosnie previous U.S travel. Wiec bylem dwa razy na J-1 i raz chbya na sluzbowa wize nie pamietam dokladnie byla to praca na statku ,potrzebowalem wize bo wchodzilem na statek na W Puerto Rico . Wszystkie te wizy byly w starym paszporcie , nie pamietam dokladnej daty wydania wiz itp . Paszport chyba zostal mi odebrany albo nie pamietam gdzie go mam . CZy konieczne jest wpisywanie wszystkiego dokladnie ? Co zrobic ? Czy te informacje sa gdzies w systemie?
  8. Piotrek811

    DV-2019 Wylosowany / Nie wylosowany

    Hej jestem Selected cn to 2019EU00005xxx . Co to oznacza ? I kiedy musze wypelnic ten ds 260 ? Dzieki za pomoc
×