mapix Napisano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2007 student point zdecydowanie odradzam, byłam z nimi w ostatnie wakacje, mają problemy z szukaniem ofert pracy, niby na początku możesz wybierać gdzie chcesz jechać a później dają ofertę w zupełnie innym stanie i nie możesz jej zmienić, bo jest za mało czasu (ja ofertę pracy dostałam miesiąc przed wyjazdem po napisaniu wielu e-maili do nich. wiem, że dużo osób do ostatnich dni nie wiedziało, gdzie będą pracować, co naraża na dodatkowe koszty związane ze zmianą biletu). pozdrawiam i zyczę trafnego wyboru biura i udanego pobytu w usa.
Broower Napisano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2007 Ja mam wybrane już biuro, podpisaną umowę (czekam na jakąś ciepła posadkę w USA =p) i również czekam na chętne osoby do wyjazdu ;-) Jak coś to napisz na PW ;-) Pozdrawiam ;-)
saber Napisano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2008 Hej. W sumie to może i ja byłbym zainteresowany wspólnym wyjazdem. Jeszcze nie mam wybranego biura ale śledzę temat. Jeśli system eliminacji studentów mnie nie zniszczy to jest nadzieja, że uda się ten wyjazd skleić do "kupy" Jestem z Warszawy. A moje gadu 513238. Pozdrowionka M PS. Nawet jak nie wspólny wyjazd to jeśli ktoś z Warszawy ma ochotę wspólnie pobadać temat wat to ja bardzo chętnie. Co dwie głowy to nie jedna. A orżnąć się nie mam zamiaru dać Takie postanowienie noworoczne
blubcia Napisano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2008 Witam wszystkich! lece do stanów w te wakacje . Jednak to bedzie mój pierwszy taki wyjazd i bede na nim kompletnie sama. Tak wiec troszke sie tym stesuje:P Jestem na etapie wybierania biura i rozwarzam czy by sie nie zapisac do CCUSA , co o tym myslicie? Byłoby naprawde świetnie znalesc osoby które leca w tym samym okresie , myśle ze razem zawsze razniej )) ania z gdyni oto moje gg : 9367030
justice4all Napisano 4 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2008 Ja mam wybrane już biuro, podpisaną umowę (czekam na jakąś ciepła posadkę w USA =p) i również czekam na chętne osoby do wyjazdu ;-) Jak coś to napisz na PW ;-)Pozdrawiam ;-) hej, ja chetnie pojade ale napisz gdzie, bo juz bylam na wat, i chce gdzies indziej jechac justyna
Robal Napisano 14 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2008 witam, jade w tym roku do USA,ale nie mam z kim, chetnie sie do kogos dolacze,slyszalem ze samemu nie warto jechac. Zreszta jak czytam te opinie na temat biur podrozy to jestem zalamany :/ wszedzie sa jakies przekrety, nie wiem jakie biuro wybrać(jade pierwszy raz).Jest w Szczecinie biuro o nazwie MyGlobe, ale nie ma opinii o nim na tej stronie! wiec moze jest to jakieś raczkujące biuro a ja nie chcem trafic na jakis experyment! Moje gg 4337405, jestem ze Szczecina. Mam nadzieje ze uda mi sie kogos znalezc , bo moi znajomi nie chca jechac :/
saber Napisano 24 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2008 Ja jade z dwoma kumplami na independent przez CCUSA. Decyzje już podjeliśmy jeszcze tylko sformalizujemy to pewnie w tym tygodniu.
tege Napisano 25 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2008 Także jadę na independent na zachód. Pracy będę szukał w okolicach Lake Tahoe lub SF i LA.
michal.madej Napisano 25 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2008 Ja jadę z dziewczyną do Foxwoods w czerwcu z emakopolu jak ktoś chętny to proszę o kontakt na e-mail michal.madej@yahoo.pl jesteśmy z Łodzi. pzdr.
grzefu Napisano 5 Marca 2008 Zgłoś Napisano 5 Marca 2008 Ja lecę na początku czerwca, gdzieś w okolice stolicy, lub Maryland, Virginia. We wrześniu planuje zwiedzanie wschodnich stanów i tygodniowy pobyt na Florydzie Są zainteresowani ? Ps: Śląsk
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.