Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziekuje za info. Ja juz jestem w las vegas tyle ze roznie z netem jest bo Ciagle zmieniam miejsce spania. Jutro jade na poszukiwanie motelu na poludnie od stripa, może się uda coś znaleźć. Jakis tel mam, sprobuje do Ciebie jutro sie odezwać. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 24
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Napisano

mirr pisze 100% prawde o sytuacji w miescie.Co do apartamentow to mozna znalezc takie co na miesiac wynajmuja .ale wtedy ceny sa od okolo 1000$ za miesiac ,plus trzeba prad ,gaz samemu zalatwic sobie, dodatkowo trzeba zaplacic czesto za koncowe sprzatanie.W wiekszosci sklepow sa stojaki z ksiazeczkami apartamentow do wynajecia ,mozna sobie wziasc i przejzec.

Sprobujcie moze w Blair House Suite.Tam w sezonie wielu studentow przebywa.Z tego co pamietam wynajmuje sie na tygodnie i jest blisko Stripu w miare normalnym miejscu.Dokladnie na tylach Wynna trzeba skrecic jak do kosciola ,idac dalej jest budynek telewizji i obok wlasnie ten studencki hotel .Ja na stale mieszkam w Vegas.

W razie pytan zapraszam meil priva.

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...