mariak87 Napisano 13 Marca 2009 Zgłoś Napisano 13 Marca 2009 ja się wybieram do Harah's Lake Tahoe. czy ktoś też tam wybiera? bo na razie lecę sam
b1ogusz Napisano 13 Marca 2009 Zgłoś Napisano 13 Marca 2009 Na jaka pozycje wybierasz sie do Harahs'a?
b1ogusz Napisano 13 Marca 2009 Zgłoś Napisano 13 Marca 2009 A ja niestety nie jade w tym roku - kryzys;] Ale kolezanka bylaby zainteresowana praca jako security, pracowala na tej pozycji w kasynie po drugiej stronie jeziora rok temu. W jaki sposow zalatwialas ta prace, sa jeszcze miejsca?
mariak87 Napisano 13 Marca 2009 Zgłoś Napisano 13 Marca 2009 ja zalatwialem przez Emakopol. jeszcze czekam na odpowiedz od kasyna, mam nadzieje ze sie dostane.
stook Napisano 13 Marca 2009 Zgłoś Napisano 13 Marca 2009 No to powodzenia. Sezon zimowy dla J-1'wców w kasynach był dość brutalny , jeśli letni będzie podobny to lepiej jakby Ci powiedzieli za wczasu o sytuacji, bo chyba nie chcesz się przelecieć i wrócić. po 3tygach. Tylko jak to już bywa, kasyna pewnie będą wyczekiwać do ostatniej chwili.
mariak87 Napisano 14 Marca 2009 Zgłoś Napisano 14 Marca 2009 No to powodzenia. Sezon zimowy dla J-1'wców w kasynach był dość brutalny , jeśli letni będzie podobny to lepiej jakby Ci powiedzieli za wczasu o sytuacji, bo chyba nie chcesz się przelecieć i wrócić. po 3tygach. Tylko jak to już bywa, kasyna pewnie będą wyczekiwać do ostatniej chwili. dzieki:).ale wybieram sie tylko na wakacje,mam nadzieje ze bedzie ok i beda jakies nadgodziny dla security
stook Napisano 15 Marca 2009 Zgłoś Napisano 15 Marca 2009 Tylko tak na marginesie, sezon zimowy zawsze uchodził za bardziej obfity od letniego, dlatego jest to niepokojący znak. Latem była też moda na zwalnianie, najpierw ponad 75 krupierów, a potem co rusz to ktoś leciał. W Security za bardzo źle sie nie działo, ale trzeba było się mieć tam na baczności, bo za byle jaki 'exception' ludzie lecieli.
mariak87 Napisano 27 Marca 2009 Zgłoś Napisano 27 Marca 2009 dostalem sie na security do Harrah'sa. czy ktos' sie jeszcze dostal i wybiera sie moze pod koniec maja?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.