mags21 Napisano 13 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2008 SZUKAM OSÓB ZAINTERESOWANYCH WYJAZDEM NA WAT 2008 DO KASYNA DO LAKE TAHOE. CHCEMY JECHAĆ Z EMAKOPOLU (PEWNIE DUZO OSÓB Z MIEJSCA ODRADZI NAM WYJAZD ZE WZGLEDU NA BIURO:) JEDNAK TYLKO ONI MAJA TE KASYNA WIĘC BEDĘ WDZIĘCZNA ZA WSZELKIE RADY I WSKAZÓWKI JAK SIĘ NA NICH NIE OSZUKAĆ;P) JESLI ZNACIE JAKIEŚ INNE PROPOZYCJE PRACY I SPRWADZONYCH BIUR(PRÓCZ QUADU;P) TO PROSZĘ O INFO MÓJ MAIL TO izanamii@wp.pl ps nastepnym razem prosze wylaczyc caps lock-nie pisac duzymi literami
nh2002 Napisano 14 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2008 Wiem, że YES ma też w ofercie Lake Tahoe-kasyna i ośrodki wczasowe.
stook Napisano 14 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2008 ma w ofercie ale tej WWW ;-) a tak w rzeczywistości nie ma. Dowiedziałem się, po rozmowie telefonicznej.
nh2002 Napisano 15 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2008 ma w ofercie ale tej WWW ;-) a tak w rzeczywistości nie ma. Dowiedziałem się, po rozmowie telefonicznej. Naprawdę? Ja wyjeżdżałam z nimi do Lake Tahoe w tamtym roku i duzo ludzi z nimi jechalo. I słyszałam, że w tym roku też mają jechać, tylko wiem, że pierszeństwo mają secondtimerzy.
stook Napisano 15 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2008 No patrze na stronie że w LT mają hotel/housekeeping, no może faktycznie nieprecyzyjnie się wywiedziałem, bo pytałem pod kątem wyłącznie kasyn, bo takie ponoć kiedyś były w ofercie (w LT).
klaudek Napisano 15 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2008 polecam lake tahoe na job hunting, ale na polnocy, nie w south lake. Spedzilem tam 4 miesiace wiec wiem co mowie, stawki sa tez srednio 10 $/h, nawet za pakowanie produktow przy kasie w albertsonie. Nawet mozliwe nadgodziny, ale we wrzesniu ruch siada i juz nie ma tylu godzin ale jak najbardziej polecam. Piekne okolice.
endrix Napisano 20 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2008 ja sie wybieram do crystal bay, byles tam? chcialbym zalapac sie do kasyna, 12go mam interview z kims z hr
AgentOrange Napisano 12 Marca 2008 Zgłoś Napisano 12 Marca 2008 Z tymi nadgodzinami brzmi kusząco bardzo:) A są tam tez ajies fajne kluby dla turystów gdzie można się pobawic, czy to raczej spokojna mieścina?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.