promysl Napisano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2009 Bracia i Siostry Szukam opisu kolejnosci procedur w identycznym przypadku. Wybór agenta mam za sobą. Teraz mam zapłacic po 400$ za dusze i otworzą mi następne pudełko z njusami... dokumenty beda przychodzily do agenta - jesli go wybrales To wiem! Sam sobie jestem agentem. Napiszcie prosze, jak wyglada procedura w dalszych etapach. Jakie formularze? Dokad wysyłac? Kiedy? instrukcje bedziesz dostawal z NVC - po kolei co oni sobie zycza. To tez wiem! Pytanie dotyczy praktyki: co konkretnie mnie czeka... Mieszkam w Polsce i stąd mam zamiar konsekwentnie przeprowadzac cala procedure. myslisz, ze to dobry pomysl? A co bedzie jesli dokumenty gdzies zgnia albo np. list z NVC? Takie sa okolicznosci i juz! Poki co dochodzą... Zalezy mi na informacji dotyczacej specyfiki procedury i jej zderzeniem z faktem, iż jestem w Polsce. Czyli jakie etapy polegac beda na wyslaniu dokumentacji do NVC droga pocztową, a ktore beda przed obliczem urzednika (w Ambasadzie). Oczywiście z przyjemnoscia zapoznam sie z kazdego rodzaju uwagami, wspomnieniami i opiniami dot. calego procederu (w kat. F3) Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.