Andrzej123 Napisano 25 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2008 Witam Mam takie pytanko czy jak chce wyjechac do znajomej na jakies 2-3 tygodnie do Stanow to musze miec od niej jakies zaproszenie czy cos takiego? Czy wystarczy tylko zebym sie staral o przyznanie normalnej wizy turystycznej? Z gory dziekuje za odpowiedz
ankam Napisano 25 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2008 nie potrzebujesz zaproszenia zeby dostac turystyczna
Andrzej123 Napisano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2008 Aha dziekuje bardzo bo niewiedzialem Dziekuje Tylko zapomnialem dodac ze mam 17 lat wiec nie wiem czy to czasem czegos nie zmienia?
sly6 Napisano 25 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2008 Niczego nie zmienia,moze pasc pytanie kto finansuje Ci podroz ...
pawel.majewski Napisano 26 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2008 Czyli identyczna sytuacja jak u mnie! Mam 17 lat, do ambasady szedłem sam, pytali tylko gdzie pracują rodzice. Nie chcieli żadnych zaświadczeń z miejsca pracy rodziców ani ze szkoły, że jestem uczniem. Powodzenia
kamill Napisano 27 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2008 Ja mam 19 lat i także nie chcieli żadnych papierków i dostaliśmy promese ... czy mogą zarządać od nas papierów na lotnisku w USA? Bo to tam dopiero zależy czy wejdziecie na teren USA. Ja na szczęście mam wszystko przygotowane tylko nie wiem czy mam to brać ze sobą?
sly6 Napisano 27 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2008 zadnych papierow oprucz bilety,troche dolarow nie bierzesz..mozesz wizasc wrazie czego adres,numer telefonu do osoby do ktorej lecisz wrazie jakby byla taka potrzeba.. czasami osoby biora ze soba tez zaproszenie.
babmbini Napisano 1 Marca 2008 Zgłoś Napisano 1 Marca 2008 a ja mam pytanie,bo chce jechac w odwiedziny do mojego chlopaka w wakacje na 1,5 miesiaca czy w konsulacie przyznawac sie ze to chlopak czy lepiej powiedziec ze jest to znajomy,zeby nie bylo podejrzen ze chce tam szybko wyjsc za maz i ich okiwac.
sly6 Napisano 1 Marca 2008 Zgłoś Napisano 1 Marca 2008 Nawet jak powiesz ze chcesz jechac do kolegi to moga pomyslec ze lecisz do chlopaka i tam zostaniesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.