kokos98 Napisano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2011 udalo sie!!dzis oficjalnie dostalem certyfikat cala procedura trwala niewiele ponad 3 miesiace Wiem, że to było dawno temu, ale mam podobną sytuację. Mówisz o certyfikacie obywatelstwa? Jak to zrobiłeś?
MATIX Napisano 23 Maja 2011 Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Wiem, że to było dawno temu, ale mam podobną sytuację.Mówisz o certyfikacie obywatelstwa? Jak to zrobiłeś? Powypełniał i złożył papiery i pomyślnie przeszedł całą procedurę łącznie z interviev?
air Napisano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2011 Powypełniał i złożył papiery i pomyślnie przeszedł całą procedurę łącznie z interviev? dokladnie
makdonald Napisano 28 Września 2011 Zgłoś Napisano 28 Września 2011 nie chce cie straszyc ale miej na uwadze to, ze obywatelstwo usa moze zostac odebrane ( revoked) jesli uscis udowodni przed sadem emigracyjnym, ze aplikant klamal w procesie starania sie o obywatelstwo ( czy to przy wypelnianiu n-400 czy tez podczas rozmowy); zdarza sie to bardzo rzadko ale chyba wiesz jak wzajemnie uczynni sa nasi rodacy...hehehe
air Napisano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 30 Września 2011 nie klamalem, tylko miejsca na wjazdy i wyjazdy starczylo tylko na te za ostatnie 5 lat na nastepnego Blago sie nie pcham a moj "birth certificate" jest z PL wiec nie sadze zebym byl przedmiotem zainteresowania publicznego
emigum Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2011 Jestem pod wrażeniem. Pure creativity. Takiego "myku" żaden papuga by nie wymyślił. Sam go wymyśliłeś, czy ktoś inny wcześniej?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.