andrew87 Napisano 20 Marca 2008 Zgłoś Napisano 20 Marca 2008 Witam na piatek (ten piatek 21.03.2008) mam wyznaczony lot do NY ale wystapily komplikacje i nie moge zatrzymac sie u osoby ktora mam zamiar odwiedzic (jakies prywatne sprawy z rodzina) a co za tym idzie trace nocleg...czy jest jakas mozliwosc odwolania biletu na piatkowy lot?czy mam szanse na zwrot pieniedzy???bilet zostal wykupiony w biurze forma elektroniczna dostalem kilka kartek z numerem rejestracyjnym wlasciwy bilet powinienm otrzymac podczas odprawy, sa to linie LOTu klasa ekonomiczna,,, prosze o szybka odpowiedz bo czas ucieka nieublaganie pozdrawiam
Agula Napisano 20 Marca 2008 Zgłoś Napisano 20 Marca 2008 Ty tylko wiesz czy sie da czy nie. Jak kupowales to na pewno zostales poinformowany o restrykcjach. Najlepiej zadzwonic do linii lotniczych. Jezeli da sie zwrocic na pewno czesc pieniedzy stracisz. I to moze byc nawet sporo.
sly6 Napisano 20 Marca 2008 Zgłoś Napisano 20 Marca 2008 zapytaj sie w tym biurze czy da sie ten wylot przelozyc bo nie ktore bilety maja taka mozliwosc. Jesli w biurze tym nie beda Ci mogli odpowiedziec to dzwon do LOT-u lub tez idz do Ich biura.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.