Izz Napisano 24 Marca 2008 Zgłoś Napisano 24 Marca 2008 Chcę lecieć z rodziną do USA na przełomie lipca i sierpnia, na miesiąc. Znalazłan stronę: http://www.cheapflights.co.uk/ z której weszłam na http://www.affordableflights.co.uk/ . Co o nich sądzicie? Znalazłam bilety po 390 funtów z Heathrow do Los Angeles(w dwie strony). Dzieci mają 33% zniżki, a bilety do angli teraz kosztują 713 zł dla 4 osób. Pzdr Iza
sly6 Napisano 24 Marca 2008 Zgłoś Napisano 24 Marca 2008 Musisz zobaczyc jakie ma ten bilet-bilety restrykcje i jesli One beda dobre dla Ciebie to kupuj
Izz Napisano 24 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 24 Marca 2008 Dzięki za odpowiedz. Jakimi linami najlepiej latać wewnątrz USA?
klaudek Napisano 24 Marca 2008 Zgłoś Napisano 24 Marca 2008 polecam wyszukiwanie przez expedie. cheaptickets, a potem po znalezieniu sprawdzasz czy dane bilety sa tansze u bezposredniego przewoznika, bez prowizji wczesniej wymienionych stron
skalraf Napisano 25 Marca 2008 Zgłoś Napisano 25 Marca 2008 Daj znac, jesli potwierdzisz ta cenę. Ja kupiłem tydzień temu na sierpien/wrzesien Wawa-Los Angeles i New York-Wawa za 2850 zl w sumie w dwie strony za 1 osobe (Aer Lingus), i jak zobaczylem co znalazlas, to sie przerazilem ze przeplacilem Chociaz lepszej ceny nie znalazlem przez kilka tygodni, pozdrawiam
sly6 Napisano 26 Marca 2008 Zgłoś Napisano 26 Marca 2008 skalraf jesli podroz jest taka jak Twoja to cena moze byc taka a nawet wyzsza ,bylo zobaczyc ile kosztuje bilet bez zmiany miejsca wylotu tzn lecisz w to miejsce i wracasz z tego samego.
Izz Napisano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2008 Okej, ale na razie czekam na odpowiedź z www.greentortoise.com . Z tą firmą chcemy pojechać na Southern Crossing, ale nie wiemy czy są wolne miejsca;d
skalraf Napisano 27 Marca 2008 Zgłoś Napisano 27 Marca 2008 sly - cena do LA i z powrotem z LA byla wyzsza o ok. 300 zl, wiec zdecydowalismy sie doplacic 400 zl na bilet do NYC i stamtad wrocic. sprawdzilem wszystkie opcje lotu na zachodnie wybrzeze i powrotu z NY, to co kupilem to tez pakiet jaki oferuje Aer Lingus - znaczy bilet tam do LA i powrot z NY do dublina. mysle ze ta linia jest jednak najtansza - na wiosne do NY byl tam bilet za 1250 zl w dwie strony, a do San Fran. za 1750 tez w dwie strony. Niestety my jedziemy w najgorszym, bo najludniejszym turystycznie terminie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.