Skocz do zawartości

Tanie Bilety?

Izz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

hej, polecam strone www.skyscanner.net - tam sie dowiedzialem ze Aer Lingus ma w sumie najlepsze oferty na okres wakacyjny lipiec-wrzesien, tez myslalem o czerwcu, wyszloby duzo taniej, ale nie dalo rady.

pozdrawiam

Napisano

ja rowniez polecam wyzej wymieniona stronke expedia.com oraz www.aaa.com.

Jezeli ktos chce kupic bilet na lato czy jesien ,to nie jest lepiej poczekac ?

ostatnio przeciez podpisany zostal traktat o bezposrednich lotach transatlantyckich i ceny beda coraz nizsze,konkurencja dla LOTu bedzie duza.

ja w maju lece do Polski,i 2 dni temu cena byla 800 $,w tej chwili jest 490 $ (lot bezposredni),z tym ze ja lece do Niemiec,ale z tego co widzialam do Polski tez bilety sa tansze,radze wiec poczekac

Pozdrawiam.

Napisano

Tylko ze tanie bilety narazie beda na loty z Europy i jesli ktos chce i ma mozliwosc to niech wybierze loty z Niemiec,Anglii.Moga byc nawet z Pragi.

Napisano

Tego nikt nie wie jakie beda ceny bo np dolar zdrozeje do tego czasu,cena za rope pujdzie do gory lub tez na dol..

Ty lepiej przegladaj wiadomosci czy jakas linia lotnicza bedze latac bezposrednio z Polski do USA i wtedy mozesz sie spodziewac cos tanszego.

z tego co wyczytalem to Delta sie przymierza aby takie cos uruchomic.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...