wOjU Napisano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2008 Hmmmm co do ceny wylot 29.5 - Katowice -> San Diego i powrót we wrześniu za 2460 zł [united Airlines i Lufthansa]
paulo Napisano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2008 Co Do Biletów do stanów przerobilem wszystkie warianty i niestety najtańsza opcja to kupno biletów w Stanach. (karta kredytowa lub ktoś znajomy). za bilet warszawa - NY i powrot w sezonie letnim sierpień zaplacilem niespełna 800 $ (Lufthansa), czyli przy dzisiejszym kursie $ wychdzi 1700 zł. Sprobojcie znalezc za ta cene bilet w Polsce
sly6 Napisano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2008 Paulo nie wiem czy wiesz ale da sie znalesc za ta cene bilet w Polsce trzeba dobrze szukac oraz kupowac z wyprzedzeniem. ps mozesz napisac jakie masz restrykcje na bilecie,ile kosztuje zmiana daty itd...bo czasami taki tani bilet potem okazuje sie o wiele drozyszy jak sie zmienia terminy...
anitat Napisano 1 Maja 2008 Zgłoś Napisano 1 Maja 2008 Znalazłam w dosyć atrakcyjnej cenie bilet do Chicago na portalu www.terminala.pl. Mam troszkę obawy, ponieważ wszystko załatwia się mailowo, czy ktoś z Was korzystał z tego portalu. Z góry dzięki za pomoc.
sly6 Napisano 1 Maja 2008 Zgłoś Napisano 1 Maja 2008 http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...5&start=225 tutaj masz posta o tej stronie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.