tomek_mazury Napisano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2008 witam jesli lece pierwszy raz i urzednik wbije mi pozwolenie bytu na pol roku a ja wroce po 2 tygodniach i za miesiac bede chcial leciec jeszcze raz.... to co wtedy ?? wazne jest te pozwolenie na pol roku pobytu czy musze miec nowe ??
sly6 Napisano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2008 Jesli wylecisz z USA i znow wracasz tam za 1-2 miesiace to znow starasz sie o wize pobytowa ..Pamietaj aby wiecej czasu byc w Polsce niz w USA a nie bedziesz miec problemu na granicy. Musisz miec na promesie wizowej litere M oraz Ona musi byc wazna abys mogl leciec do USA po raz kolejny.
Rademedes Napisano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2008 proponuje zapytac urzednika na granicy, ja ich zawsze zasypuje takimi pytaniami, byc moze nie bedziesz musial oddawac I-94, poprostu pokazesz ja przy ponownym powrocie do USA, o ile ten powrot bedzie zanim 'wygasnie' Twoje prawo pobytu
tomaszwl Napisano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2008 Tu tez sie podepne - dostalem promese wizowa na 10 lat. Jade pod koniec maja na 2 tygodnie. Zalozmy, ze urzednik na lotnisku wbije mi 3 m-ce. Wracam do Polski po 2 tygodniach, po czym powiedzmy w przyszlym roku znowu bede chcial sie wybrac, tez powiedzmy na 2 tygodnie. Jaka wtedy bedzie procedura? Czy bede musial odwiedzac konsulat, czy moge leciec 'just like that'? Wize mam z oznaczeniami R, B1/B2 oraz Entries: M. Pozdro, Tom
Magnum Napisano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2008 Jedziesz na lotnisko i o konsulacie zapominasz na najblizsze 10 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.