Dominik90j Napisano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Chciałbym pojechać na wakacje do usa dopiero dzis złożyłem na dowód i dopiero za miesiac będę mógł składać na paszport czyli będę miał nie wiele czasu na załatwienie wizy aby polecieć na lipiec-sierpień i z tąd moje pytanie co mam brać jak pojadę starać się o wize ucze się 2 rok z 4 w technikum iczy mam brać ze szkoły jakieś dokumenty ? Wyciągu z konta nie wezmę bo za mało na nim i czy jakieś papiery od rodziców że np pomagam im w gospodarstwie rolnym. Zaproszenie powinienem mieć więc nie powinno być problemów większych chodź czytałem że czasami nawet nie pyta o to czy jest WIĘC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Napewno przyda ci sie zaswiadczenie ze szkoly ze jetes w klasie X technikum w ktorym nauka trwa 4 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 O zaproszenie nie pytaja sie teraz i jesli bedziesz go miec to nie podawaj go przez pytania ani tez zadnych innych dokumentow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.