Ferseer Napisano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2008 Mam takie pytanie Mój Syn nie ukończył 18 Lat ale dostał wize i mam właśnie pytanie czy może lecieć sam czy musi ktos z nim leciec ?? Z góry Dziekuje za odpowiedz
nadina Napisano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2008 Lecialam do US majac 12 lat,sama.Bylam pod opieka stewardessy.
Ferseer Napisano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2008 Mój Syn ma 17 Lat ... A i czy nie będzie miał problemów na lotnisku ???
sly6 Napisano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2008 Nie bedzie miec problemow na lotnisku ,wiele takich osob lata i wszystko jest ok
Ferseer Napisano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2008 W takim razie bardzo dziękuję za pomoc
Szeli Napisano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2008 Syna nadajesz na lotnisku niemalże jak przesyłkę... wygląda to tak, ze cały czas jest pod opieką kogoś z personelu lotniczego a po wylądowaniu także pod opieka udaje sie do osoby upoważnionej, która ma go odebrać - osoba ta okazuje ID, podpisuje odbiór dziecka... być może to brzmi śmiesznie ale 13latnia córka mojego znajomego w zeszłym roku tak właśnie przyleciała do USA i tak samo wróciła. Lot chyba był bez przesiadki w takiej sytuacji ale nie jestem już pewien.
sly6 Napisano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2008 Szeli tak jest z takimi osobami co maja 13 lat lub tez mniej a do tego kosztuje taka opieka ...Tej Pani-Pana syn ma 17 lat i sam sobie poradzi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.