Monika28 Napisano 1 Maja 2008 Zgłoś Napisano 1 Maja 2008 WITAM BARDZO PROSZĘ O POMOC BO RÓŻNE OPINIE SŁYSZAŁAM, O WIZIE DLA DZIECKA JA MAM WIZE TURYSTYCZNA WAŻNĄ JESZCZE KILKA LAT CHCIEMY ABY MĄŻ ZROBIŁ WIZE NO I DLA DZIECKA CZY TO PRAWDA ŻE MUSZE ZROBIĆ OPŁĄTE TAKA SAMA JAK DLA DOROSŁEGO COŚ CZYTAŁAM ZE WYSYŁAM PASZPORT Z KSEREM MOJEJ WIZY I WBIJĄ MAŁEJ. JUZ SAMA NIE WIEM. POMÓŻCIE Z GÓRY DZIĘKUJE.
sly6 Napisano 1 Maja 2008 Zgłoś Napisano 1 Maja 2008 Nastepnym razem jak bedziesz pisac to prosze nie pisz duzymi literami,dziekuje Oplata bedzie taka sama jak dla wszystkich a co do dokumentow to tutaj masz to opisane: http://polish.poland.usembassy.gov/visas/n...r_children.html
Fisher Napisano 2 Maja 2008 Zgłoś Napisano 2 Maja 2008 Witam. Oplata jest dokladnie taka sama jak za osobe dorosla. Jak Twoj niemowlak nie ma jeszcze paszportu to wyrob mu ten na 5 lat a nie na rok. Jezeli nalezysz pod Warszawe to paszport z wnioskiem dziecka mozna wyslac do Ambasady kurierem DHL, jezeli nalezysz pod Krakow to stawiennictwo jest obowiazkowe (oczywiscie bez dziecka). Ale jak piszesz, ze maz tez wybiera sie po wize to moze on starac sie i dla siebie i dla dziecka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.