Shaq Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 Dzięki za linka, ale jeszcze dopytam, bo nie do końca rozumiem. Czyli jeśli jedziemy w 4 os. to płacimy 4x$12 i $25 za auto, tak? Bo jest tak napisane, jakby wjazd autem kosztował $25 i nieważne ile osób jedzie. Oczywiście będę śledził alerty. Ostateczną decyzję co do wyjazdu podejmę na miejscu w Vegas, ale mam nadzieję, że przeszkód nie będzie...
Kali146 Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 No bo właśnie tyle kosztuje . Jeśli jedziecie w 4 w jednym samochodzie to płacicie $25 za samochód i tyle. $12 to tylko dla osób które chcą wejść do Parku piechotą, na rowerze albo na motorze a wy będziecie wjeżdżać w w czwórkę samochodem więc tylko zapłacicie $25 Aha a jeszcze są dni darmowego wjazdu W lutym to akurat 14-16
Shaq Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2015 No niestety na free entrance się nie załapiemy bo będziemy 2 dni później najprawdopodbniej. Ale 100 zł na 4 os. to idzie przeżyć Dzięki!
Shaq Napisano 7 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2015 Jeszcze jedno pytanie prawie last minute Widzę, że najbliżej z LV do Canyonu jest w miejsce gdzie jest Skywalk, jakieś 125 mil. A South Rim o którym rozmawiamy to odległość ponad 2x większa. W związku z tym zastanawiam się, co warto bardziej: 1) bliżej (mniej czasu w podróży, ale drożej bo czytam że każdy musi płacić za wstęp do rezerwatu) 2) dalej (taniej za wejście, ale podróż zajmie więcej czasu) Więc chyba decydujące powinny być widoki. Co zatem możesz podpowiedzieć?
Kali146 Napisano 7 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2015 Ja na Skywalk nie byłam więc niestety nic podpowiedzieć nie mogę Dodatkowo ja lubię "Road trips" więc dla mnie więcej podróżowania dla mnie to więcej frajdy Pogadaj z przyjaciółmi i obejrzyj w necie zdjęcia obu miejsc i wtedy zdecydujcie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.