michael150 Napisano 12 Maja 2008 Zgłoś Napisano 12 Maja 2008 Witam serdecznie.Mam takie pytanie a mianowice 8.05.2008 byłem w ambasadzie na rozmowie,otrzymałem pozytywną odpowiedż w sprawie wizy,zabrali mi paszport i otrzymałem odcinek dla klienta DHL wiem że mają przysłać paszport kurierem,dziś jest 12.05 i o przesyłce nic nie słychać,firma DHL jak do nich dzwoniłem nie mają takiej przesyłki,czyli nie została nadana z ambasady.Mieliście może też takie problemy?niby w ciągu 5 dni powinno dojść a tu nic.Z góry dziękuje za odpowiedż.Pozdrawiam.
Rademedes Napisano 12 Maja 2008 Zgłoś Napisano 12 Maja 2008 nie ma nigdzie okreslone ile trwa wydanie wizy, pamietaj ze co dopiero skonczyl sie dlugi weekend moze maja zaleglosci z kwietnia jeszcze, moze cos wyjasniaja, ale raczej stawialbym na te pierwsza mozliwosc
michael150 Napisano 12 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 12 Maja 2008 Dzięki Rademedes za odpowiedż,no cóż pozostaje mi cierpliwie czekać
sly6 Napisano 12 Maja 2008 Zgłoś Napisano 12 Maja 2008 Czasami jest tak ze sprawdzaja dana osobe szczegolowo i jesli dopatrza sie jakies niescislosci wtedy zapraszaja dana osobe do siebie na wyjasnienie.
ankam Napisano 12 Maja 2008 Zgłoś Napisano 12 Maja 2008 poza tym mowa jest o 5 dniach roboczych... wiec masz jeszcze troche czasu, bo minely dopiero 2...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.