zetka Napisano 12 Maja 2008 Zgłoś Napisano 12 Maja 2008 Czy ktos z Was wie jak dojechac z Reno do Crsytal Bay? Bede tam o 10 rano wiec chyba nie powinno byc problemu z transportem. Za odpowiedzi z gory dzieki:) Pozdrawiam podroznikow
Efcia Napisano 12 Maja 2008 Zgłoś Napisano 12 Maja 2008 Zajrzyj tutaj: http://www.northlaketahoeexpress.com/home
Ola110 Napisano 12 Marca 2010 Zgłoś Napisano 12 Marca 2010 Na tej trasie najlepiej sprawdza sie stop z Reno do Kings Beach, a stamtąd juz jezdzą autobusy "Tart" co pół godzinki, i jest to bardzo blisko, bo bus z Reno sie wogole nie ołaca, z tego co pamietam bardzo drogi był...a ludzie w tej okolicy są przesympatyczni, anpewno ktoś Ci pomoże
gocharynka Napisano 13 Marca 2010 Zgłoś Napisano 13 Marca 2010 Zetka ja mieszkam w Reno i nie ma problemu moge Cie odebrac i zawiezc do Crsytal Bay napisz mi tylko kiedy to bedzie. Pomoge Ci z najwieksza przyjemnoscia. odrazu zaznaczam, ze zrobie to bezinteresownie
dreamtox123 Napisano 13 Marca 2010 Zgłoś Napisano 13 Marca 2010 Zetka ja mieszkam w Reno i nie ma problemu moge Cie odebrac i zawiezc do Crsytal Bay napisz mi tylko kiedy to bedzie.Pomoge Ci z najwieksza przyjemnoscia. odrazu zaznaczam, ze zrobie to bezinteresownie Wiadomość od zetki pochodzi z 2008 roku
gocharynka Napisano 14 Marca 2010 Zgłoś Napisano 14 Marca 2010 No tak Ola110 rozpoczela stary watek a ja poszlam za ciosem tak czy inaczej podwiezc moge w przyszlosci nie tylko Zetke
sly6 Napisano 14 Marca 2010 Zgłoś Napisano 14 Marca 2010 fakt moze i info zetki jest stare ale za to o podwozce jest aktualne a to sie liczy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.