Jackie Napisano 14 Maja 2008 Zgłoś Napisano 14 Maja 2008 Potrzebuję namiary na sprawdzony auto alarm, chętnie w cenie która nie przyprawi mnie o zawał Przeprowadzamy się niedługo w miejsce gdzie zdarzają się (rzadko ale jednak) włamania do samochodów, a ponieważ przerabialiśmy już ten temat niedawno (jakiś gnój rozbił szybę i ukradł radio) chcemy tego uniknąć w przyszłości. Zaznaczam że chodzi mi raczej o coś co zapobiegnie włamaniu się, samochodu jako takiego raczej nikt nie ukradnie, przynajmniej mam taką nadzieję Dodam że złodziej który rozbił szybę w naszym samochodzie był młotem do potęgi, bo auto nie było zamknięte Ufam bardziej opiniom z tego forum niż recenzjom w necie, dlatego proszę o pomoc.
Rademedes Napisano 14 Maja 2008 Zgłoś Napisano 14 Maja 2008 znam taki jeden sposob, kazdy ma swoj na pewno, opisze Ci na PM jutro, jak tam Twoja znajomosc podstaw tego co znajduje sie pod maska? ;-)
Jackie Napisano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2008 Znajomość marna, ale z reguły świetnie sobę radzę jak mi sie powie co trzeba robić
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.