em-ka Napisano 14 Maja 2008 Zgłoś Napisano 14 Maja 2008 witam, 22 maja wylatujemy do USA. Skorzystamy rowniez ze zniesienia wiz turystycznych i chcemy na dwa dni wyskoczyc do Kanady (Toronto, Niagarafalls). Czy konieczne jest posiadanie dolarow kanadyjskich? Czy istnieje mozliwosc placenia amerykanskimi? Za wszystkie odpowiedzi dziekuje z gory pozdrwiam
em-ka Napisano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2008 yyy... no wlasnie chcialam umiescic w USA, umiescilam w Kanadzie. Nastepnie okazalo sie ze nie da tematu skasowac to chyba glowny powod. Poza tym stres zwiazany ze zblizajacym sie wyjazdem i masa niedopracowanych szczegolow. Pozostaje mi tylko przeprosic za zasmiecanie forum pzdr
sly6 Napisano 15 Maja 2008 Zgłoś Napisano 15 Maja 2008 Istnieje mozliwosc placenia w dolarach amerykanskich(np blisko granicy z USA) ale zobacz dobrze po kursie czy moze taniej nie bedzie jak wymienisz te dolary na kanadyjskie.
Rademedes Napisano 15 Maja 2008 Zgłoś Napisano 15 Maja 2008 na Niagara mozna placic w USD, oczywiscie na chwile obecna USD stoi gorzej niz CAD, a chyba warto sie wybrac na strone kanadyjska bo po amerykanskiej atrakcji brak
cavscout Napisano 15 Maja 2008 Zgłoś Napisano 15 Maja 2008 Powinienes moc placic bezproblemow. Ja placilem Amerykanskimi dolarami w regionie Kitchner-Waterloo i Toronto bez problemow.
em-ka Napisano 19 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 19 Maja 2008 Dzieki za wszystkie odpowiedzi, mam nadzieje ze nie bedzie zadnych problemow pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.