pinacolada Napisano 25 Maja 2008 Zgłoś Napisano 25 Maja 2008 Hej Leci ktoz moze 1 lipca z Krakowa do Bostonu przez Paryz (Charles de Gaulle International Airport) ? JA lece pierwszy raz do USA i w ogole pierwszy raz samolotem i mam strasznego stresa szczegolnie odnosnie tez przesiadki ;/ Z kims zawsze raźniej Pozdrawiam. A tak poza tym to mam jeszcze kilka pytan ;p Mam przesiadke na tym cholernym lotnisku i moje bagaze tez maja ta 'przesiadke'. No i nie wiem czy ja musze je sama odebrac i przetransportowac na ten terminal z ktorego odlatuje czy to bedzie jakos zalatwione? No i czy na tym lotnisku naprawde jest tak strasznie? Prosze o odpowiedz:)
sly6 Napisano 25 Maja 2008 Zgłoś Napisano 25 Maja 2008 tutaj masz kogos kto tam pracuje : http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=10913&hl= Bierzesz tylko swoj bagaz podreczny i tyle,bagaz glowny przenosza Ci do drugiego samolotu .
pinacolada Napisano 26 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2008 Naprawde nikt nie leci ? ;p Ponawiam pytanie )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.