Shooter Napisano 31 Maja 2008 Zgłoś Napisano 31 Maja 2008 Witam. Tak więc zdecydowałem się lecieć do USA. (Chicago). Jestem obywatelem USA wiec problemów z przekroczeniem granicy nie będzie. Tylko ciekawi mnie co może mnie pytać celnik już po stronie USA. Jakie może zadać pytania itp. Chciałbym także abyście mi opisali życie tak w skrócie w Chicago. Pozdrooo
Meister Napisano 31 Maja 2008 Zgłoś Napisano 31 Maja 2008 Skoro jesteś obywatelem, to może Cię co najwyżej spytać jak minęła podróż. A co do Chicago to nie pomogę, bo tam nigdy nie byłem. Pozdro
mpbc Napisano 31 Maja 2008 Zgłoś Napisano 31 Maja 2008 Witam.Tak więc zdecydowałem się lecieć do USA. (Chicago). Jestem obywatelem USA wiec problemów z przekroczeniem granicy nie będzie. Tylko ciekawi mnie co może mnie pytać celnik już po stronie USA. Jakie może zadać pytania itp. Chciałbym także abyście mi opisali życie tak w skrócie w Chicago. Pozdrooo Narkotyki, jedzenie, coś drogocennego do oclenia....
Magnum Napisano 31 Maja 2008 Zgłoś Napisano 31 Maja 2008 Skoro jesteś obywatelem, to może Cię co najwyżej spytać jak minęła podróż. A właśnie że nie. Dużo obywateli maglują, biorą na secondary insepction itp.
david7211 Napisano 31 Maja 2008 Zgłoś Napisano 31 Maja 2008 Obywatela muszą wpuścić. Koniec kropka. Może mieć w bagażu pół tony heroiny ale wpuścic go muszą, potem mogą go aresztować
Gucio Napisano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2008 No dokladnie, na odprawie celnej moga przemaglowac. W sumie pewnie tez zalezy jak dlugo nie byles w USA. Bo jesli dlugo, to moze moga spytac co robiles po za granicami USA tak dlugo. BTW. Ciekawe co mnie dzisiaj spytaja, jak wyladuje na JFK (wracam po pol roku przebywania w UK). Moze tak jak zwykle: jak dlugo bylem za granica i pozycza milego dnia ??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.