szopen Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 jestem sponsorowany przez pracodawce .Tydzien temu zostalem zatwierdzony w Labor Department,teraz moj prawnik bedzie skladal I-140,czy ktos sie orientuje i ile moge jeszcze czekac na GC? i jeszcze jedno w ktorym momencie jestem zapisany do tak zwanej kolejki czy jest to data zlozenia papierow do Labor?
max321 Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 PD jest od zlozenia labor. I-140 powinienes dostac w kilka tygodni (3-4). Ajustment zalezy czy jestes EB2/3 czy 1. 2 i 1 sa chyba current.
szopen Posted June 4, 2008 Author Report Posted June 4, 2008 czyli to oznacza ze jest to data zlozenia ostatecznych papierow do Labor ?
szopen Posted June 4, 2008 Author Report Posted June 4, 2008 jestem rozpatrywany z trzeciej preferencji jako pracownik wykwalifikowany
myszak65 Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 jestem rozpatrywany z trzeciej preferencji jako pracownik wykwalifikowany Liczy sie data zlozenia dokumentow do urzedu pracy. Jezeli jestes 3 pref. czyli pracownik ktory ma min 2 lata doswiadczenia to teraz rozpatrywane sa sprawy z chyba z poczatku roku 2008. Istotne jest ze jak nie jestes pod par. 245 i to musisz utrzymywac tutaj swoj status.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.