klaudek Napisano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2008 Witam! Jestem od tygodnia w Honolulu, fakt mam prace, ale ciezko tu znalesc cos konkretniego z dobrymi zarobkami. Jesli nadarzy sie okazja to chce z tad zrywac cume w poszukiwaniu czegos lepszego. Rozwazam przeprowadzke na inna wyspe, np. Maui. Szukam ludzi ktorzy tam sie wybieraja, lub juz tam sa. Pozrdrawiam. Mahalo klaudiusz83@o2.pl GG- 1401879 tel. w USA - 808-542-6591
Fantasia Napisano 4 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2009 http://www.ankietka.pl/ankieta/30662/ankie...ow-hawajow.html będę wdzięczna za wypełnienie, ankieta potrzebna do pracy mgr o Hawajach:)
sly6 Napisano 4 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2009 Fantasia prosze nie pisz takich samych postow,,1 wystarczy
Fantasia Napisano 7 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2009 Sorki:) Po prostu bardzo mi zależy na tym i chciałam żeby jak najsztbciej ludzie to zauważyli i wypełniali... jak na razie idzie to kipesko:(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.