greatboy Napisano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2008 Hej W lipcu lecę do Calgary i oczywiście międzylądowanie mam w Toronto. Jako, że na samolot z Toronto do Calgary będę musiał trochę poczekać, chciałbym spytać, czy w okolicach tego lotniska są jakieś ciekawe miejsca, które mógłbym zobaczyć ? Po prostu wyskoczyć sobie na godzinkę z lotniska, może pstryknąć jakąś fotkę, przejść się i popatrzeć na coś fajnego Zaznaczam, że to moja pierwsza podróż do Kanady, więc pewnie wszystko (no prawie) może wydać się dla mnie ciekawe, tak więc czekam na jakieś odpowiedzi. A btw to czy ktoś jeszcze leci może 10.07 LOTEM z wawy do Toronto ? Pozdrawiam
sly6 Napisano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2008 a jak dlugo bedziesz czekac na nastepny lot do Calgary?
greatboy Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2008 Hmm, z Twojego pytania wyczytuję, że być może to moje 'długie czekanie' tak na prawdę okaże się wcale nie wystarczające na żadne wypady poza lotnisko Może być i tak, nie mam pojęcia, bo to moja pierwsza podróż samolotem jak i pierwsza do Kanady Różnica pomiędzy czasem przylotu, a wylotu to ok 3 godzin.
sly6 Napisano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2008 Jak bedzie duzo osob do odprawy a do tego wezma Cie na szczegolowa kontrole to nie bedziesz miec czasu aby wyjsc po za lotnisko bo te prawie 3 godziny to jest w sam raz aby spokojnie przejsc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.