Rademedes Napisano 8 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2008 a tak w ogole samochod to przeciez nie towar za 500-700 zl zeby go kupowac na zasadzie zdjecia w internecie, jakos nie wyobrazam sobie zakupu samochodu przez Internet, niezaleznie czy bedzie to allegro, ebay czy cos jeszcze :-) przeciez taki zakup trzeba minimum zobaczyc juz nie wspominajac o dokladniejszych ogledzinach
Wojtek-J Napisano 8 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2008 Znam osobe, ktora kupila ne eBayu motocykl (bez ogladania go) - zostal wyslany w wielkiej paczce z innego stanu. Jesli mozna motocykl - mozna tez samochod (chociaz trudniej)
cichorek1 Napisano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca 2008 pod koniec lipca wybieram sie do usa, normalne ze autko musi byc przetestowane .Mozecie poradzic jakas stronke z hotelami motelami pozdro
Wojtek-J Napisano 14 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2008 www.hostelworld.com www.bookhostelbook.com www.hihostels.com www.hostelbookingsystem.com itp. itd. Wstukaj zapytanie w google - pokaze sporo wynikow, tam na pewno znajdziesz cos odpowiedniego.
Magnum Napisano 14 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2008 Ja dostałem wszystkie przesylki bardzo szybko oprocz jednej... Więc 87.5% moich aukcji bylo OK
mke Napisano 19 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2008 Jesli szukasz osoby ktora pomogłaby Tobie sprowadzic do Polski coś z aukcji lub sklepu, polecam http://www.szopuj.pl
Magnum Napisano 20 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2008 Nazwa strony sprawia ze nigdy tam nie klikne.
plamka Napisano 30 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2008 Witam Wiele rzeczy kupiłem na aukcjach i jak dotad niemialem żadnych problemów. Mało tego ponad rok temu wylicytowałem auto na aukcji.Samochód był ze sąsiadującego stanu .Dlatego też wsiadłem w auto pojechałem,obejżałem auto pod bankiem i podpisaliśmy dokumenty kredytowe.Dodatkowo sporo zaoszczędziłem na Taxach,bo auto kupione od prywatnej osoby ma niższe taxy przy rejestracji. Autem przejechałem ponad 15 tys. mil i jak dotąd tylko wlewam paliwo ,wymieniam olej no i oczywiście hamulce raz zmieniłem.Reszta bez zastrzeżeń. U mnie w mieście za takie samo auto dilerzy wołają ponad 30% więcej ,a z reguły nielubie przepłacać ( np.CARMAX) Nadmieniam ,że mieszkam na zachodnim wybrzeżu ,bo tutaj troche inne są auta tzn. raczej rdzy sie niespotyka ze względu na to że praktycznie zimy niema.
Wojtek-J Napisano 30 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2008 Mozna i tak - niemniej ja znam osoby, ktore naciely sie w USA kupujac uzywany samochod (ogladajac go, przechodzac jazde probna, bez zadnego aukcyjnego zobowiazania do kupna) - wyobrazam sobie jaki chlam mogliby sprzedac ci sami sprzedawcy kupujacemu przez Internet Jedyne co doradzam to obejrzenie samochodu przed licytacja - tak jak sie robi zwykle to w Polsce.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.